Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 RAW Canon 350D
Автор: murphy   
Дата:   23-05-05 16:22

Имам проблеми с Рав-а от 350Д-то.
И по точно: не мога да го източа по никакъв начин.С копи-пейст не става, а софтуера предназначен за тая работа също нещо се ебава. Помагайте!

Отговори на това съобщение
 Re: RAW Canon 350D
Дата:   23-05-05 16:29

Извинявам се!
Видях че по-долу се дискутира същия проблем!

Автор: samara   
Дата:   23-05-05 17:00

хм, досега не бях снимал на RAW, все не ми оставаше време да се заиграя и понеже jpeg-a ми е по-близък си щраках на него...точно сега заради теб и заради предната тема реших да пробвам, значи нащраках малко облаци на рав и на рав+джейпег...пуснах го дърпа си ги, отваря си ги, предлага си конвертиране на рав в джейпаг....за фотошоп, няма никакви проблеми...и това само през зум браузер ех...[smilie24] , така че търсете причината, у вашия телевизор е ...[smilie18]
...добавка, сега пробвах и през диджитал фото професионал ( другия приложен продукт )...всичко пак си е без проблем ...[smilie24] [beer] [shtrak]
...и уточнявам: свалям директно от камерата ...

Публикацията е редактирана (23-05-05 17:04)

Дата:   23-05-05 17:43

да де, оправих се!
явно трябва да се инсталира целия софтуеър от дисковете - зуум браузер и прочие

Автор: Stoevmobile   
Дата:   23-05-05 19:35

Зумбраузера го ползвах с S1 IS, не съм качвал новата версия. Как е като бързина за разглеждане, сравнено с EosViewerUtility?
Има ли ги и двете в комплекта със софта?

Дата:   23-05-05 20:10

Няма viewer.
Не мога да сравня.

Дата:   23-05-05 21:13

Може би трябва да започнем да си менкаме програмки за проба, след като са Free с фотощрака.
Нали все е ЕОС, би трябвало да сработват с различните модели.

Автор: ejko   
Дата:   24-05-05 03:33

Абе онзи ден отидох да разгледам 350д-то в един магазин и останах с много лошо впечатление! Някак беше супер пластмасов и даже се виждаше къде са слепени пластмасите, дори се одрах на една спойка!!!! Не знам според мен конкретния брои беше по гаден от обикновено или и аз не знам какво, но хич не ми допадна! Вие който го имате ми кажете верно ли е такъв или просто магазина беше много долнопробен и кой знае там какво...!!! Защото ми е един от вариянтите за апаратче!!

Дата:   24-05-05 07:25

Ти да не си ходил в "Направи си сам" и вместо 350Д да си гледал нещо друго?[ezik]

Дата:   24-05-05 07:27

"дори се одрах на една спойка"[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Mimic   
Дата:   24-05-05 12:41

Аве нежна душа - твърда спойка и то станала белята [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: ejko   
Дата:   25-05-05 02:30

ами почти нещо такова е магазина. Тва са една верига Walmart, дето са яко гадни! За евтини стоки са, но пък ако си вземеш нещо и може да го върнеш после и да обясниш, че не си се почувствал щастлив от поръчката, а те пичовете ти връщат парите:))) Та там го гледах и някак беше странен!!! Пластмасов бая...:(

Публикацията е редактирана (25-05-05 04:48)

Автор: Mimic   
Дата:   25-05-05 05:11

Ами за тия пари пластмасов, ама тя е здрава пластмасата и ако се опиташ да го помачкаш малко в ръцете си, няма да ти скърца като 300Д тъй, че това да не те притеснява [beer]

Автор: samara   
Дата:   25-05-05 06:19

ежко, ти си закачил некое трънче от твоите бе, ...не е толкова лоша машинката, ...освен ако ( о, боже ) ...не успяха вече да пуснат някое менте [smilie10] ...добре че ги изпреварих [smilie5] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна