Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Хъм....
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   15-05-05 13:47

Общи правила за използване на сайта
3.....И потребители, които имат снимки с рейтинг над 200 точки, могат да местят три снимки седмично.

Потребителско име: Mobby_Dick
Имате право: 2 ( снимки на 5 дни към албум "Избрано" ) !?
SPY обща оценка - 204
Двете кули обща оценка - 204
От друга страна в "любими снимки" останаха и продължават да седят много мои снимки с по над 200 т., като https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/ebiw4811.JPG
https://photo-forum.net/thumbs/Mobby_Dick_1077143594_vitosha.jpg

автор: Mobby_Dick
рейтинг: 372
За което съм благодарен, трогнат, доволен и задължен на избралите ги [smilie24]
, дори след като съм ги изтрил. Това обаче никак не влияе на квотата като че (както и горното).
От друга страна, още като се създаде сайта говорехме (говореха - бони), че трябва определени автори, "доказани" /къде ли и пред кои?/ професионалисти !!, които не качват и не са качвали снимки на сайта, да отидат в бъдещия тогава клас - профи,жури, утвърдени, или подобно.[smilie5]
Това някак си доста контрастира с факта, че като обикновен юзер си изтриеш снимките, и си изпускаш квотата..пък и да направиш после над 200 не можеш да я хванеш!
Практиката с изтриване намирам за много удачна в личен план, като гледам не я прилагам само аз, а и доста фотографи някои от които уважавам.
Както и да е, очаквам да ми кажат колко съм тъп, и колко не разбирам правилата, а радиото колко е право!
Може би идеята е да се помолим да се спазват правилата?![smilie7]
Не, че много ме касае, но аз обичам правилата по принцип, та колкото и да не ги обичат дори и създателите им.

Публикацията е редактирана (15-05-05 13:54)

Отговори на това съобщение
 Re: Хъм....
Автор: Stoevmobile   
Дата:   15-05-05 14:20

Става автоматично след 24 часа.

Дата:   15-05-05 14:20

Понякога и след няколко дни...

Преди време се запазваше квота, след промяна в сайта отпадна.
Има го в отговор от boni на мое питане за снимките на luboar (не помня вече заглавието на темата).

Публикацията е редактирана (15-05-05 14:23)

Дата:   15-05-05 14:21

аха..а къде го пише това?

Дата:   15-05-05 14:24

Не го пише в правилата или поне аз не съм го виждал официално написано.

Автор: J0R0   
Дата:   15-05-05 14:44

Споко.
Програмата обновява инфото за рейтингите през някакъв период, какъв е точно - не знам, питай Сас.
Ако някакъв скрипт рови всяка секунда да сравнява кой автор колко точки има, и да му преизчислява броя на снимките, това са хиляди автори с десетки хиляди снимки, ще се бави работата на сървъра, щото процесора върши и доста други операции едновременно за хиляди потребители. Горе долу са по около 16 заявки към сървъра в секунда.
Затова е направено да се обновява инфото през определен период.

Снимки които си изтрил, няма как да се зачитат, програмата няма откъде да вземе инфото за тях.
В любими остават само тъмбовете, но ако кликнеш върху тях показва, че снимката я няма. А като я няма, няма как да седят и точките и.

Автор: Георги   
Дата:   15-05-05 14:44

моби рефреш скрипта проверява отвреме навреме :) при толкова потребители предполагам не много често. че ще се заклизми индексацията

спокойно, ще станат 3 :)

Автор: iaz   
Дата:   15-05-05 15:06

iaz да се оплача
От 10 дни имам над 100 точки, но си стоя с право на 1 снимка в "избрани" [smilie18]

Дата:   15-05-05 15:09

Добре, щом така е нормално - ок. Включете го с един ред в правилата за да не се чудят хората (предполагам почти всеки в определен момент, не само аз).
За другото мисля, че е нормално като веднъж имаш квота, вече да се запазва инфото като си сваляш снимките. Поне така ми се струва логично.
Също (един човек питаше по-горе) е добре да могат да се заменят с други в рамките на седмица/5 дни и снимките, качени в избрано. Поне така е на 6 сайта, за които се сещам.

Автор: sas   
Дата:   15-05-05 18:33

Моби,
що толкова ревеш бе човек? И по-кротко работите пак се оправят.

Скрипта, който гледа кой колко му е максималния рейтинг минава веднага след 00:00 часа. Днес е приключил в [2005-05-15 00:00:18], а последните ти гласове за снимката, която цитираш са след този час. Утре пак си провери профила в какво състояние е. Освен това тия неща се питат на уебмастер мейла, разбирасе ако целта ти не е да правиш панаир, както в случая. Админ беше казал, че такива теми ще ги маха от форума и имаш късмет, че още не я е видял.

Относно това защо се сваля квотата като си махнеш снимките, ще ти кажа, че за да получиш трябва и да дадеш. Даваш хубави снимки - получаваш квота, махаш си снимките - губиш квота, това е!

Дата:   15-05-05 18:39

Аха, ясно.
Не рева а питам.
Знам, че бони сваля теми - да я сваля вече ако ще - тва не ми харесва.
Мерси за отговора.
Мейла на уебмаистор връща, затва питам тука.
Последното също го разбрах [smilie7]

Автор: nsirakov   
Дата:   15-05-05 19:05

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/wcas5040.JPG
https://photo-forum.net/thumbs/Mobby_Dick_1077143594_vitosha.jpg

a тази снимка е първата, която видях в този сайт!!
Жалко, че е изтри.. [smilie2]

Автор: murnau   
Дата:   15-05-05 20:11

mobby, da vrushtash snimkata na sajta be
inache cherna ovca da sunuvash, ot prah v matricata da ne sa otturvesh [smilie5]

Автор: boni   
Дата:   15-05-05 20:16

Друга и основна причина да не се броят свалени снимки е , че някои тарикати качват чужди снимки и после ако минат между капките ги свалят и си държат квота.
Няма смисъл да правим драма от този въпрос .
Сас обясни за рефреша.

Автор: ecelop   
Дата:   15-05-05 20:41

САС, по полека с човека, в никакъв случай не оставам с впечателнието че Моби "реве", както се изразяваш!И няма лошо да пита тук, защото ти, когато му отговаряш, отговаряш и на много други, които сигурно имат подобни въпроси![ezik]
А между другото се сещам сега да питам Жоро, Бони и там още когото трябва, кои са тези автори, които определят рейтинг Б, как са определени, по какви критерии, къде са изписани и такива работи?
Или сега и на мен ще кажеш, че "рева" из форума?
Приятели, няма неудабни въпроси, ситга да са зададени с коректен тон![shtrak] Ако пък някъде това е упоменато а аз не съм го видял, е тогава можете да ми нашокате репата!!![ezik]

Дата:   15-05-05 20:44

upomenato e ...u forumaaaa [smilie5]

ma aj sha ta ostavia da tursish, da vidish, che i vuprosa na mobby e bil diskutiran [smilie10]

Дата:   15-05-05 20:47

Упоменато е в правилата.Прочети ги.

Дата:   15-05-05 20:52

Мурнау, да не би да си завършил юридическия факултет, или пък си чел за Павлик Морозов, дето с гърди е защитавал.....админите?[smilie25] Форумът е голям и безбрежен като океан и аз в него съм само една малка лодчица люшкана от вятъра и вълните и къде ще ме изхвърлят, на кой бряг, дали на правилния ,кой знае...може би ти?[shtrak] [beer] Така че вземи ме осветли по тия въпроси, за да те черпя някой ден една бира, а може и точки за снимките ти да цъкна, кой знае...човек характера си мени, та вкусовете ли не...![beer]

Дата:   15-05-05 20:54

murnau се бори за влияние [smilie5] [smilie7]

Дата:   15-05-05 20:55

Айде стига с дивотиите веее[smilie10]

Дата:   15-05-05 20:57

Myрнау, да не би да си завършил юридическия факултет, или пък си чел за Павлик Морозов, дето с гърди е защитавал.....админите?
....
ne be, ama ti kato se hvurli da zashtitish mobby i az taka :)
puk i v purvata polovina na otgovora si kum men , si nameril zashto mobby ne e prav da "reve", pa i ti sled nego...

inache sha sa cherpim shtom jelaish
boni sha ti iziasni pravilata :))

Дата:   15-05-05 21:01

Бони, прав си, написали сте го в правилата!Не съм ги чел скоро, вероятно сте добавили напоследък тези неща!Вземам си думите назад, ако това е възможно и се изправям до стената за наказание![smilie10]
Както казах и по-горе, можете да ми набиете канчето, как- решението е ваше![ezik]
Аз например се сещам за едно, служебно да ми присъдите правото да гласувам и за рейтинг "Б"!:)
Така ще стана по отговорен и ще се пропия със самоуважение![smilie25]
Шегата настрана, - мойте извинения!

Дата:   15-05-05 21:18

Набийте му канчето на ecelop и ми дайте ТОЧКИИИИИИИ, от рейтинг БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]
баси [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: fogas   
Дата:   15-05-05 21:53

Бони, на kaff му актуализирахте броя на снимките в 'Избрано' на 5-тия (петия) ден и след 3 мейла пратени на webmaster. Това лично отношение ли е?!

Дата:   15-05-05 21:57

Лично е бе, я да не си признавам, кой ми помогна да мина 100-тарката.... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна