Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Scanirane na medium format
Автор: japanese   
Дата:   11-05-05 22:46

S kakvo skanirate medium format i po tochno me interesuva kachestvo na skana s scanneri do 1000$ niakoi ima takiva ste se mu bada blagodaren ako mi prati
nesto za sravnenie.

Отговори на това съобщение
 Re: Scanirane na medium format
Автор: murnau   
Дата:   11-05-05 23:28

abe nali ti kazah, che niama be

samo flatbed

Дата:   12-05-05 04:08

Gena Dp abe za crop stava duma az sha smiatam .. i jpg varshi rabota kot vmestish v 10mb :) ..
murnau kav si ti be :)

Автор: xizor   
Дата:   12-05-05 10:12

seag skaniram na epson 3200

Автор: karavelov   
Дата:   12-05-05 10:30

mi az moga da probvam na 3170 ama njama negativ sreden format pod ryka. scannera e flatbad s razdelitelna posobnost 3200dpi. Za cherno-bjalo mi haresva, a s cvetno oshte ne sym go probval kakto trjabva. Pravih 1 opit, kojto ne beshe nikak zle, no kato se setja kakva razlika ima m/u pyrvite scan-ove, koito smjatah togava za nikak zle, i skanovete koito pravja sega, mozhe bi mnogo poveche neshta mozhe da se izkara ot nego

Автор: Lyubliana   
Дата:   12-05-05 10:38

Виж експонаторското студио на Дедракс http://dedrax.com Сканирах си една снимка на Jordash, кропнахме я и я отпечатихме 8-2.5 метра. Стана перфектно. Но не знам дали за такъв скенер питаш- но ако ти върши работа ще ти пратя мейла да питаш там да те ориентираш- любезни са. Но са ти далеч [smilie3]

Автор: aemon   
Дата:   12-05-05 10:41

хехе, ако имаше нещо свястно до 1000$ да съм извадил Брониката от мазето...

Дата:   13-05-05 01:04

mislia che sled ameon temata e zatvorena za men :) iskah oste ot edin da go chuia :) ..mersi na vsichki

Автор: feon   
Дата:   13-05-05 01:23

мога да ти пратза от епсон 4448 маи беше..

Автор: asahi   
Дата:   13-05-05 10:03

Помисли за директно преснимане. Бях си направил средноформатна приставка за едно сапунерче от картон, но после се смачка в едно чекмедже. Резултатите бяха обнадеждаващи. Става много бързо.

Автор: nanapak   
Дата:   13-05-05 10:11

Не съм се ровил скоро, но средноформатните слайд-скенери са от 1500 - 2000 и нагоре. За по-непретенциозни (към Dmax, резолюция и чистота) сканове става и флатбед, новите Епсони са доста добри. [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна