Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Kak se updeitva softuera na cano 300d
Автор: dani   
Дата:   26-04-05 23:53

Help [smilie11] nqkoi moje li da mi pomogne sas smianata na softuera na digitalcata mi.Ot kade da si izteglia nov i kak da go krakna.[shtrak] [shtrak] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Kak se updeitva softuera na cano 300d
Автор: holden   
Дата:   27-04-05 03:14

http://www.google.com/search?q=wasia+hack+digital+rebel&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox&rls=org.mozilla:en-US:unofficial

How to Update 300D Firmware
Автор: speedking   
Дата:   27-04-05 05:47

Здравей Дани,

Предполагам , че искаш да си сложиш кракнатата версия на софтуера към 300D (Digital Rebel).

Последната версия на софтуера можеш да си я изтеглиш от сайта на тези които са разработили софтуера (аз използвах тяхната версия, понеже има най-различни доста съмнителни версии из интернет) A Именно,
Кликни тук . Сайтът е на английски и руски - там можеш да разбереш какви са нововъведенията , плюсовете и минусите и т.н...

За смяната на софтуера ти е нужен Card Reader, който в ТехноМаркет е около 20 лв.За процедурата по смяната следвай стриктно инструкциите от
Сайта на Canon

Самата смяна е лесна просто следвай инструкциите от двата сайта.
И все пак ако срещаш трудности или имаш въпроси можеш да ми пишеш на ICQ 85974889

Публикацията е редактирана (27-04-05 06:04)

Дата:   27-04-05 05:56

Cart Reader??? Ами аз като нямам?[smilie11]

Автор: asahi   
Дата:   27-04-05 09:16

20 лева.

Автор: Георги   
Дата:   27-04-05 10:43

под наем 5 лева на ден

Автор: dani   
Дата:   27-04-05 23:18

Az imam kam danoto Cart Reader naliu niama problem che ne e vanshen?[smilie11] [shtrak]

Дата:   28-04-05 10:37

Дани, не се излагай, пиши правилно думичките на английски че ще ти се смеят подгответата.

А пък за дънния четец не би трябвало да е проблем, обаче провери дали чете CF cards. Има куп дриги стандарти, не само CF, така че може и да не ти свърши работа.

първа  назад  1     всички  напред  последна