Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ocenkite li sa nai-vaznoto
Автор: Yang   
Дата:   28-10-03 14:24

Sruvnitelno ot skoro sum registriran v tozi site, i kato gledam kakvi polemiki i sporove porazdat problemite s ocenkite mi stava stranno[smilie11] , kato se registrirah si misleh che tuk se razrazjavat sporove diskusii i t.n. otnosno ka4estvata na TVORBITE, a to kvo...[smilie11] kato gledam komentarite, mnogo rjadko njakoj da izrazi mnenie ot typa: tova me kefi zashtoto..., ili tova ne me kefi zashtoto... povecheto komentari sa primerno"vurhut e" ili "tova e KADARA", ta po tozi povod si mislia 4e mnenie koeto e izrazeno po pravilen na4in i p0 podrobno e dosta po prioritetno ot ocenkite. V kraina smetka v spora se razda istinata. Vse edno ako imam tri 2-ki njakoi shte me ostavi na popravitelen[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: ocenkite li sa nai-vaznoto
Автор: J0R0   
Дата:   28-10-03 14:29

[smilie24]

Дата:   28-10-03 14:46

Ne shta da stavam mnogo podroben po, temata ama FOTOGRAFIATA e "zanimanie samotno" v smisul neshto mnogo lichno, i sigurno zatova horata gi boli zaradi ocenkite. No ako iskam njakoi da me hvali, si imam blizuk krug sumishlenici koito ne sa tochno fotografi ama se kefjat na tova koeto pravia, a nablizo ima i ciganka(ziva)[smile] .Po interesno e mnenieto na po razlichni hora, s razli4ni interesi, s razli4no asociativno mislene, nali za tova sa nikovete [smile]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   28-10-03 15:47

Yang - Колко правилно разсъждаваш? И аз така веднъж, отивам с влак на морето, а гледам оттам се връща друг пълен влак..бре викам, какви глупаци!

Автор: plam   
Дата:   28-10-03 18:35

затова и все по-рядко влизам тук
като не се прие класациите да стават от жури - всичко се опорочава
едни чукат единици, други ги плюят
мислех, че най българската игра е рулетката по TV ама и тук си е е...о м.....а

Автор: boni   
Дата:   28-10-03 23:11

Ти наистина ли си мислиш че ако класацията става от жури,нещата ще са по-различни?
Имаме опит и с журитата.Едно време SAS направи първия инрернет конкурс и галерия в БГ и там имаше и жури.
Спомням си колко много недоволни хора имаше и как плюеха по журито и организаторите.
Архивите са живи - www.bg.photo-zine.com

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   28-10-03 23:27

boni - ми ситуацията ще има и + и -. От една страна ще изчезне тази непосредственост и свобода на излияние и глас на всеки от нас, което не е добре, но от друга ще намали ход това махало в оценките - 6 до 1. Коментарите няма да са така остри. Журито ще е като съд, пък ако искаме - да го охулваме. То не може да бъде също най-обективния критерии, няма да е възможно и да е съвсем безпристрастно, ще има свои вкус, и тези които ще искат да класират снимка в някои конкурс ще се съобразяват с тези му вкусове. Общо взето трябва добре да се преценят + и - в двата варианта. Ако правилно съм разбрал, за в бъдеще ще има различни конкурси, можете да го експериментирате в един от тях, и да видите резултата дали ще е по-добър за фотографията. Сега ще видя линка, които предлагаш. На двата форума - ваканцията и фиестата, аз не съм видял всички снимки де, но съм склонен да мисля, че журито не е действало спрямо моите предпочитания (все пак съдя само по снимките на екрана, не там).

Дата:   28-10-03 23:43

Както Жоро написа във форума скоро, в текущия конкурс ще има още една награда,която ще бъде присъдена от жури ,състоящо се от мен,Жоро,СаС,Ник Икономов(Самсунг)и Ивайло Бързаков(Панасоник).
Тя ще бъде присъдена на фотография доказала достойнствата си не само в интернет,но и на хартия.На хартия се оказва ,че нещата са доста по-различни от колкото на монитора...Изчакваме да приключи приемането на снимки 20х30 и ще я обявим.
Също така ,както казах ,в края на годината ще изберем снимка на годината и автор на годината.Снимката на годината ще получи награда,а авторът на годината ще получи самостоятелна изложба подарък от Photo-forum.net.

Публикацията е редактирана (28-10-03 23:48)

Дата:   29-10-03 10:10

Vchera edin prijatel mi spomena za site v koito po reitingova sistema se ocenjavali laina. Tropnesh, shtraknesh i posle hop ot 1 do6. Ako njakoi go interesauva moga da dam adresa, ama e mnogo brutalno[smilie10]

Автор: martin-dm   
Дата:   29-10-03 12:18

Автор: boni koga e krainia srok za davane na snimki kato data me interesuva i kade da gi izpratim ili zanesem ?

Автор: J0R0   
Дата:   29-10-03 12:52

Tук пише:
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=805&t=805&phorum_uriauth=

Автор: karol   
Дата:   29-10-03 15:02

az sam savsem ot skoro v foruma i chesno ot nachaloto se nadiavah na malko po seriozno otnoshenie ot strana na tezi koito ozeniavat,zashtoto predpochitam mnenia loshi ili dobri ama mnenia,a ne ozenki.Yang e mnogo prav ako tarsim hvalbi imame blizki priateli i rodnini koito si misliat che sme genii zashtoto imame dobri fotoaparati i kato natisnesh kopcheto izlizat normalni snimki.

Автор: r_popov   
Дата:   29-10-03 16:52

Абсолютно си прав, и на мен не ми харесва, че коментарите обикновенно са от по една-две думи, и се заключават в "харесва ми", "много яко" или "не ме кефи". И в крайна сметка не е важна оценката, аз лично качвам снимки не заради оценката или наградата а за да събера различни и надявам се полезни коментари. Но това не се получава. Дори и във форума основната тема е кой на кого е писал двойка, как някой влязъл снощи и "нафраскал" единици... [smilie10] Разбирам, че хората се вълнуват как им се оценяват творбите, но ми е неприятно, че разговора не се върти около самата фотография а около приключването на конкурса. Дано да се променят нещата.
Хайде успех на всички. [beer]

Дата:   29-10-03 23:13

Спокойно,стрстите явно са се понажежили покрай приключването на конкурса.После нещата ще си дойдат на мястото.Такъв общ конкурс няма да има вече.Ще има само класация за снимка на годината и тя ще бъде избрана измежду снимките за месеците до декември.Конкурсите ще са вече само тематични.

първа  назад  1     всички  напред  последна