Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 И пак предложение
Автор: borissov   
Дата:   17-04-05 17:35

Днес си разглеждах снимките, чудейки се кои да изтрия, и установих за сетен път колко удобно би било авторът да може да си подрежда снимките в отделни, създадени от него, папки. Щото сега примерно в моя профил е миш-маш от портрети, улична фотография, и т.н. Треа ред да има! Нищо ли не може да се направи по въпроса?

Отговори на това съобщение
 Re: И пак предложение
Автор: Георги   
Дата:   17-04-05 17:42

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: e-design   
Дата:   17-04-05 20:25

[smilie24]

Автор: borissov   
Дата:   17-04-05 21:09

А, дойде ми още нещо наум.
По отношение на рейтинга - би било хубаво освен месечен да има и тотален рейтинг. Тъй като обаче снимките, качени преди сайтът да стане толкова популярен, очевидно биха били "ощетени" ако тоталният рейтинг се прави по точки, може да се използва един, хм, "нормализиран" рейтинг. Тоест, критерият за подредба да бъде един коефициент, образуван по следния начин: к = рейтинг B на снимката . брой гласували за нея / брой регистрирани потребители към момента на качване. T.e. к=B.n/Nt при B - оценка рейтинг В, n - общ (А+В) брой гласували, Nt - тотален брой регистрирани потребители.
Мисля, че е достатъчно ефективно и просто като решение. Така поне ще имаме една представителна извадка на най-доброто от ФФ.
Идеята ми дойде днес, тъй като един приятел италианец ме помоли да му покажа най-добрите снимки във форума, и установих че няма инструмент, който да ми позволява да го направя.

Автор: ogimag   
Дата:   17-04-05 21:44

ЗА! Както е в photo.net Всеки да може да си направи подпапки в профила и да си качва снимките в тях. И на всяка да може да си даде име каквото си иска. Ако това стане ще е супер!

Автор: sannie   
Дата:   18-04-05 01:04

s teb sum[smilie24] naistina 6te e mnogo po-udobno v profila na vseki user da si ima papki otgovarq6ti na galeriite[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: Витал   
Дата:   18-04-05 01:06

Ами трий всичко[ezik]

Автор: krassimire   
Дата:   18-04-05 01:46

Предложих същото (за папките) преди няколко дена, няма ефект, поне до момента.

Автор: svetalcho   
Дата:   18-04-05 08:24

Е аз от кога го предлагам това.....

Автор: asb1   
Дата:   18-04-05 08:44

Аз снимките си ги държа на компа в къщи и на дискове, не виждам защо трябва, осакатени копия (изискванията на сайта за големина) да подреждам в сайта. За мен сайта е място където показвам снимки. Показвам и след това, когато реша, че са видени от достатъчно хора за да преценя стойността на им ги трия...и разбира се показвам нови! Ако пренесем личните си картотеки,макар и орязани по големина в сайта, сайта ще се задръсти! Така, че умната [smilie21]

Автор: krassimire   
Дата:   18-04-05 09:15

Дотук са 100000 снимки, по 140КВ прави 14GB.
Май няма опасност скоро да стане задръстване.
А иначе, папките може да се реализират като филтър, което не е кой знае колко сложно да се направи.

Но понеже не плащаме, нямаме много много право да се оплакваме :-)

Автор: TPECHAT   
Дата:   18-04-05 09:24

ami trii si gi ovreme [smilie21]
moite gi podyrjam da ne minavat 1 stranica [smilie21]

Автор: Pulsar   
Дата:   18-04-05 11:26

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

az sum zaaaa tazi rabota borissov

Автор: stan   
Дата:   18-04-05 11:40

Същото предложение за рейтинга бях писал до webmaster@photo-forum.net на 18-ти февруари. Отговора беше, че могат да се видят най-добрите снимки за всеки от месеците откакто съществува сайта. (т.е. кликай за всеки един месец поотделно и така ще ги разгледаш всички!?).

Относно другото предложение, явно съм голям привърженик на новите технологии и за мен е по-добре снимките от личния профил не да се трият, ами да си стоят там, малко по-организирани. Все пак "информационните системи", до които имаме достъп са за това - да ни улесняват живота, като предлагат удобни механизми за съхраняване, търсене и обработка на данни.

Автор: asb1   
Дата:   18-04-05 13:55

TPECHAT, е то....ти верно всичко си забърсал...ще ти спирам пиенето...бива ли така! [smilie21] [smilie18]

Автор: субектив   
Дата:   18-04-05 15:19

[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна