Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 В конкурси, но не участват!?
Автор: Pitan4oISTINSKIIAT   
Дата:   15-04-04 19:36

Как е възможно една снимка поставена примерно в "Конкурс Panasonic" в същото време да не участва в конкурса? Тогава защо е там? Ако е в някои от категориите е съвсем нормално авторът да реши дали да я остави за гласуване или не, но в конкурсите това ми звучи безмислено.
И не мисля, че е коректно към автори, които не желаят да се гласува за тяхна снимка, при разглеждане на миниатюрите да се показва информасия: гласували 0, оценка 0! Това поставя механически чудесни снимки в края на класирането, наред с далеч по обикновени, просто защото на едните авторите не искат да се гласува, а за другите никой не гласува!

Отговори на това съобщение
 Re: В конкурси, но не участват!?
Автор: pepi   
Дата:   15-04-04 19:40

I az pitah,ama otgovor nema!

Автор: emmmo   
Дата:   16-04-04 09:27

Обикновено тези, за чиито снимки не може да се гласува, са админите. Те смятат, че не е морално да участват в надпреварата за наградите, но пък искат да участват в заключителната изложба.

Автор: boni   
Дата:   16-04-04 10:08

Еммо ти го каза вече,Матасел.
Ние организираме конкурса и не е редно нашите снимки да се състезават.В същото време си е наше право да участваме в крайната изложба и никой не може да ме убеди че не е така.

Автор: svetalcho   
Дата:   16-04-04 10:41

а може и просто да са забраили да чекнат за оценка

Дата:   16-04-04 11:06

Благодаря emmmo, благодаря, boni. Това за изложбата е напълно разумно и не бих си и помислил да убеждавам когото и да е било в противното! И мога да кажа, че прави чест на админите, че за снимките им не може да се гласува!!
Аз все пак знам и други автори, за чиито снимки не може да се гласува, а някои от тях имат чудесни снимки, но това си е техен избор.
Организирането на изложба накрая на кокурса обяснява напълно това привидно противоречие!

Само че втората част от моя въпрос остана без отгор, поне засега! А тя беше: Защо снимки, за които се гласува, но имат 0 точки се "приравняват" с разкошни снимки, за които авторите им не искат да се гласува!? И двете групи снимки са на края на класациите!!!

Автор: J0R0   
Дата:   16-04-04 11:17

Защото за да се разграничат, трябва да се направят поправки в софтуера, също и в дизайна на сайта, да има отделни линкове и т.н.
а това не е най-важното на този етап

Дата:   16-04-04 11:26

Е, това вече е отговор. Не че човек не може да се досети и сам, но наистина е въпрос на приоритети кое е най-важно и кое не на този етап.
Благодаря за отговорите! Доволен съм!

първа  назад  1     всички  напред  последна