Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Нека и аз да кажа....
Автор: samara   
Дата:   16-04-05 19:45

..от днес вече официално влизам в отбора на Канон, моля моите 100 килограма също да се вземат предвид при ония епични бататалии...[smilie18] ...благодаря на всички, които имат отношение към това да се спра в избора си и най-вече да се сдобия с това чудесно 350d.....[beer] [shtrak] ...на прима виста съм безкрайно доволен от машинката[smilie24] , макар отношението ми признавам май е все още сапунерско ...[smilie18] ...наздраве и честито на всички дето се сдобиха напоскедък с нова техника и успех на тези, на които това предстои ...[smilie24] [beer] [beer] [beer] [shtrak] [thankyou]

Отговори на това съобщение
 Re: Нека и аз да кажа....
Автор: plamennk   
Дата:   16-04-05 19:54

Честито, безаварино ползване.
аз само мечтая за дигитален Канон но и от моя съм доволен

Автор: nemchev   
Дата:   16-04-05 19:55

скромно от позицията на моите 60кг искам да те поздравя...за епичните баталий съм пас...аз съм с минолта[smilie19] и симпатизирам на никон ама няма да скачам в битки[smilie5] айде честито и да почерпиш някой ден[beer] [beer] [beer] [beer] [thankyou]

Автор: svetal   
Дата:   16-04-05 19:57

честито.аиде черпи бира не се стискаи[beer]

Автор: elrisha   
Дата:   16-04-05 20:01

ама...искам и ааааааааааззззз!!!!!!![smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2]

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   16-04-05 20:11

samara, честито! [shtrak]

elrisha, не ти трябва, и без него се справяш [smilie24] [thankyou]

Автор: sP   

аз пък се присъединявам към отбора на искащите(с elrisha) [smilie5]
честито![shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak]

момчета ...благодаря...мисля да почерпя уиски, струва си...[smilie18] [beer] [shtrak] ...елриша, пожелавам от все сърце ...[smilie24]

Дата:   16-04-05 20:13

ама да не е някоя тояга тва уиски ей[smilie19] [smilie19] че сме капризни[beer]

Дата:   16-04-05 20:19

ей, макето....за тебе крушовица бе, двойно припечена девет града.....че си юначина бе, кои те знае накъде ше те избие ...[smilie18] [smilie18] [smilie18] [beer] [shtrak]

Дата:   16-04-05 20:25

обикновенно на лудост ме избива[smilie5] [smilie5] ма знае ли човек от тая твоя крушовица[smilie11] [smilie11] не съм пробвал досега с такова нещо[smilie25] ама от[beer] [beer] [beer] наиш кви предмишници съм напраил[smilie19]

Дата:   16-04-05 20:29

тя не е моя бе, ваша е....имахме един в казармата от благоевград, все това приказваше ....[smilie18] [smilie18] [ezik] [ezik] [ezik] [beer] [shtrak]

Дата:   16-04-05 20:34

е да ама аз съм от петрич.само уча в благоевград[smilie19] така че дай да сменим крушовицата......съгласен съм на водка търговище[smilie24]

Автор: explorer   
Дата:   16-04-05 20:37

Как ще сменяш крушовицата за водка бре, бива ли такова нещо!!! Ако е домашна де [smilie21]

Дата:   16-04-05 20:37

имах една колежка в института,Зорка от Петрич....вярно беше симпатяга...много здраве, ако я знаеш ....[smilie24] [beer] [shtrak]

Дата:   16-04-05 20:39

explorer...все си мисля да си е грозданка бе....че тия плодовите ....[ezik] [smilie18] [beer] [shtrak]

Дата:   16-04-05 20:41

абе дали я знам тая зорка???//и за кой точно институт става въпрос?пък зорки колко знам?а за грозданка съм съгласен[smilie5] [smilie19]

Дата:   16-04-05 20:45

тъй като ме гледаш....ВМЕИ...естествено, не ми ли личи ...[smilie18] ...пък Зорка коя....виж тук ме затрудняваш, кой да ти пита за фамилии бе ...[smilie18] [smilie18] [smilie18] [beer] [shtrak] [thankyou]

Дата:   16-04-05 20:53

абе аре карай ся.не я знам.аз много много не си седя по петрич.на два месеца веднъж си пътувам...така че аиде гътай смело и......умната....в краен случай русата[smilie19] [smilie19] [smilie19] [beer] [thankyou]

Автор: boni   
Дата:   16-04-05 20:54

Честито, апарата си го бива,пробвах го !
(И има супер звук като снимаш все едно се пренавива филм:))

Дата:   16-04-05 20:56

аиде самара и компания....свърши ми работното време и се махам и внимавай утре да не си така
https://photo-forum.net/i/110154&USER_ID=6041
[ezik] [ezik] [smilie19]

Автор: jumbo   
Дата:   16-04-05 21:03

(И има супер звук като снимаш все едно се пренавива филм:))

а аз си мечтая да няма никакъв звук особено като снимам за някоя филмова продукция
тогава как ме обичат звукарите.....[ezik]

Автор: stoevmobile   
Дата:   16-04-05 21:03

Аз май та честитосах у самсунската тема, ма да те повторя, да не ти е уроки [ezik] [ezik] [ezik]
Та значи първите стъпки са връзваш ремъка на челото, да се види надписа, после ако от 50-150 пъти не успееш да си докараш готин автопортрет, тичаш при местен фотограф за паспортни снимки и сакън да не цъкне с Никон, щото ще те урочаса [ezik] [ezik] [ezik]
После колиш агне/коч/ кокошка/риба или каквото там изпадне, за курбан, ма сакън прасе да не колиш, че кой коли прасе посред лято - сигурно е грях...
Първата нощ не си лягай с фотощрака, ами само с ремъчката - пази си го девствен, поне няколко дни.
На сутринта - снимай първото кафе на автоматичен режим, за да стане що-годе снимка.
Абе май се увлякох пак.....
Наздраве и честито[smilie24]
[beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak]

Дата:   16-04-05 21:06

....все ми се щеше...Луцифер...о, пардон Thor да влезе и да каже, а честито хер Фауст...продадохте изгодно душата си...но си струваше, повярвайте ми ....[smilie18] [beer] [shtrak]
...мерси Стоев, жив да си ...[beer] [beer] [beer] [shtrak]

Публикацията е редактирана (16-04-05 21:07)

Автор: gorbi   
Дата:   16-04-05 21:13

ай си ги мерим......[smilie3] [smilie24]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна