Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Впечатления за PowerShot A70?
Автор: r_popov   
Дата:   15-04-04 15:06

Хм, ами и аз да попитам, то като гледам всеки пита за нещо [smile]
Някой има ли впечатления от този модел апарат.
[beer] за преглъщане на темата [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Впечатления за PowerShot A70?
Автор: asahi   
Дата:   15-04-04 15:24

Ей го Мр. Пънч прави първи стъпки с него - веднага ще ти каже кое-как е.[smilie18]

Вземи си една карта или лаптоп и иди на Опто-фото салона да си го тестваш. После разгледай и прецени. За класа си не е лош, няма много настройки да се разстройваш. Помисли и за А80.[beer]

Автор: inmitev   
Дата:   15-04-04 15:26

Чудесно апаратче. Повечето снимки в профила ми са правени с него (с изключение на трите по-стари). Лошото качество на някои от тях е по моя вина, не на апарата.
Но ако имаш финансова свобода, по-добре се загледай в А80.

Снимките в профила можеш да видиш тук.

Автор: Стефан   
Дата:   15-04-04 16:00

Аз снимам с А70. Повечето снимки в профила ми вече са правени с него, специално последните 2 екрана и половина всичките са с него. По точно казано страници 1, 2, първата половина на 3 са все с него (втората половина и първата снимка на стр. 4, поредицата "Залезът на най-дългия ден" е със стария А100). След това има няколко снимки от филм, и от втората половина на стр. 4 (+ червеното листо с капките) нататъка до края на стр. 5 (с изкл. на "ЧНГ - Бариерата е вдигната") пак са с него. Също така и стр. 8, но без 2-ра, 3-та и 4-та.

https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=PHOTOGRAPHER&uid=99

Сега нямам време да пиша подробно, но накратко, общо взето съм доволен. Като + може да се каже, че като всички канони има много добро цветопредаване, удобен е за работа, има всички ръчни настройки, икономичен по отношение на батериите, добро макро и т.н. Като минус може да се каже, че при слабо осветление или мрачно време зуума му е трудно използваем - при 3х блендата се вдига до 4.8, но при 3х и бленда 4.8 почва да маже и е добре когато се зуумва блендата да се затвори още, поне 5.6 или аз както я слагам на 6.3 или при слънчево време направо 7.1 (8.0 е макс.).
Предвид малката разлика в цената А80 е добро предложение - матрицата му е по-голяма (на G3) и това сигурно ще се забележи, но не съм правил сравнения, подвижен екран и т.н.

Автор: shutter   
Дата:   15-04-04 16:07

ако те интересува на старо за добри пари - една моя колежка го продава (потърси я на о 888 500 077, Вяра)[smilie19]

Иначе е добра машина наистина!

Автор: snooper   
Дата:   15-04-04 18:32

Da, A80 opredelno e po-dobria variant - ne znam dali za namalili razhoda na energia, s A70 snimah 3 dni i se vapreki che zarejdah po dva komplekta akomulatori 2000 mA pak se nalagashe da vzimam alkalni i da gi svurshvam sled dva chasa, no zavisi s kvi tempove snimash - ako shte si snimash semeistvoto i nekoe drugo kioravo peizajche A70 shte ti svarshi prilichna rabota.

Автор: Stefoo   
Дата:   16-04-04 00:02

И аз щях да си купувам такъв от тук и си бях приготвил пари за него преди 6 месеца, ама приятел замина за щатите и ми взе от там Г3. Наистина много ми хареса и на мен.

първа  назад  1     всички  напред  последна