Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос за SAMSUNG DIGIMAX A5
Автор: Peter_D   
Дата:   15-04-05 22:09

Прочетох всичко изписано за "ветините" модели дигитални апаратчета, но така и не ми стана ясно защо Този модел Самсунг струва само с 30 лв над Канон А400 и Pentax Optio S30. Бихте ли ми дали повече инфо, защото мисля да предпочета Самсунга, все пак 5 пиксела, а друтите 2 са 3.1

Не съм експерт, но това ми се вижда доста сериозна разлика.

Моля кажете си вашето мнение, говоря за сума ненадвишаваща 400лв.

Моля без да изпадате в крайности и афекти, както в редица други теми, защото нищо не става ясно. Като единия каже: "Не става", а другия "Супер е". Обосновете се, моля.

Благодаря ви

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за SAMSUNG DIGIMAX A5
Автор: samara   
Дата:   15-04-05 22:17

самсунгите са супер...но вземай от там, където ще можеш да смениш в рамките на три дни...повечето, с които съм се сблъскал....работят чудесно, но от втори път.....все нещо не е наред ....апарат, карта....добре че хората ( официалния вносител ) са отзивчиви.....после като се подредят нещата ...снимат машинките без грешка ...[smilie24] [beer] [shtrak]

Автор: koceto   
Дата:   15-04-05 22:31

samsunga има ръчни настройки за разлика от другите дето си ги посочил

Автор: Darksorrow   
Дата:   15-04-05 22:43

Повтарям за сетен път - Самсунгът е най-доброто до 400лв.

Автор: Peter_D   
Дата:   16-04-05 12:09

samara мерси за практическия съвет, но малко ме озадачи с това - "от втория път" :) НЕ говори много добре това дефектиране... доста резерви имам.

Darksorrow , я прочети по-горе какво съм помолил. Мнението ти не ми върши работа, поради простата причина, че не е обосновано. КАжи защо е най-доборото до 400лв. Или просто така ти се струва? Работил ли си с такъв по-дълго време, какви са ти наблюденията.

И никой не отговори на въпроса, от къде идва тази фрапантна разлика от 3.1 пиксела до 5, на Самсуна. Просто не мога да си обясня, освен с факта, че модела е кучи и не струва.

Въпроса ми е да заложа на Пантакс-а или Канона като марки, ина на Самсунга като възможности/на този етап за мен са само на хартия/

Мерси за отзивчивостта.

Публикацията е редактирана (16-04-05 12:13)

Автор: plamennk   
Дата:   16-04-05 12:15

защо мислиш че има празно между 3,1 и 5 мп
има и 4 мп самсунги 401 например V4, V4000 и т.н аз съм с V4 и съм доволен, не е давал дефекти никакви, Самсунга май са единствените от тази ценова категория които имат пълни ръчни настройки, оптика шнайдер и други нешица

Автор: Darksorrow   
Дата:   16-04-05 12:36

Aми, приятелю, аз снимам с такъв и, смея да твърдя, че го познавам добре. Не смятам да ти давам обосновка, пък дано все пак ти свърши работа..

Автор: apollo   
Дата:   16-04-05 13:33

И аз съм го нарочил този модел, поради добрите му-доста добри характеристики за тези пари! Виж ако ми падне един употребяван Panasonic FZ5 за около 500лв. няма да се замисля!:)

Публикацията е редактирана (16-04-05 13:34)

Автор: spooky2r   
Дата:   16-04-05 13:46

za sujalenie az ne razbiram mnogo ot fotoaparati, no do skoro imah tvoia problem>biah si haresala 1 strahotno HP s 5Mp, optika na Pentax i vsi4ko, tova, koeto moje da iskam, no kato sravnih snimkite na HP i Canon A400, koito e edva 3.2Mp, vuob6te ne moje6e da stava vupros za sravnenie.Na HP-to biaha dosta zle, Canona izkara dosta dobri snimki, zatova i predpo4etoh da si vzema Canon A510, koito e s pove4e ru4ni nastroki ot Canon A400, no e struva 450 lv. i sum mnogo dovolna za sega ot nego.Spored men triabva da srvani6 snimkite na 3-te aparata, koito si si haresal.Canona uj se vodi s 1 ot nai-dobrite optiki, no ti si re6ava6, no ne se miatai na fotoaparat samo zaradi pove4eto mu megapixeli, gledai si i ru4nite nastroiki i funkciite.Uspeh s izbora [smile] !

Автор: koceto   
Дата:   16-04-05 14:04

Аз съм превържиник на лентана:) но от няколко дни съм собственик на канон А510! ами готина сапунерка е има всички ръчни настроики. има и много готови, като портрет, пеизаж, нощна снимки и още други-13 на брой. има си инедостатаци...забелязах , че 9 точковия автофокус понякога не фокусира там кадето си мислиш ти, а фокусира най-близкия обект. но затова аз съм го изкл. и ползвам център фокуса и заключването с полуспусък. имам снимка от такъв модел извадена 13/18, в сравнеие с ХП 945 пак снимка 13/18 канона се представя доста по-добре!!! засега белия баланс не ме е подвеждал, както се спомена преи време в някоя тема.....

с презареждаеми батерий 2200 правя около 100 тина снимка 50% светкавиця , всичките с вкл. дисплей.

общо взето си струва за парите, добра алтернатива е и самсунга А5!!!

Автор: stoevmobile   
Дата:   16-04-05 19:38

Коце, честито ти новото фотощрак, ама не се отказвай и от лентата [smilie24]
[shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Дата:   16-04-05 19:50

стоев, кажи едно честито и на мен бе ....[ezik] [beer] [beer] [beer] [shtrak] ...самсунга е чудесен, но като пипнете ДСЛР, ще разберете за какво иде реч ...[smilie24] [beer] [shtrak] ...аз преживявам културен шок....[smilie18] [smilie18] [smilie18] [thankyou]

Автор: stoevmobile   
Дата:   16-04-05 20:33

samara, пропуснах ли те бе?
да ти е честито и сегашното и следващото [ezik]
[smilie24] [smilie24] [beer] [shtrak] [beer] [beer] [shtrak]
вчера, като снимах една черна патка корморанка или ба ли я ква беше, май наблягах повечко на сапунерката [smilie3] , не че не цъках и с по-голямото и братче де....[beer] [beer] [shtrak]

Дата:   16-04-05 20:43

а за това се изживяваш като диво животно значи.....ти си един корморан бе, вземи прочети пилето на уилям уортън, ако не си го чел ....[ezik] [ezik] [ezik] [smilie18] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [smilie18] ...кефиш ме верно ...[smilie18] [beer] [shtrak]

Автор: pink   
Дата:   20-04-05 12:20

Здравейте, Избрахте ли си вече апарата и кой модел? Аз сьщо сам си харесал А5. Мойе ли някой притежател да ми даде мнение за него. Аз инфо имам много но ме интересува как се дьрви в практиката.

Автор: asahi   
Дата:   20-04-05 12:47

Пробвай с търсачката в сайта. Темата е дискутирана често.

Автор: pink   
Дата:   20-04-05 14:40

Asahi,
С тьрсачката сьм пробвал и то не само в този саит, но не сьм намерил това, което ми трябва, а именно практически опит от използуването й, а иначе инфо за А5 колкото искаш. Но аз искам да видя снимка и видеоклип правен с нея, освен това знаете че едно е рекламна информация, друго е практиката (издрьжливост на батерии, удобство за работа, откази, проблеми)

първа  назад  1     всички  напред  последна