Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 PROBLEM...pomognete
Автор: nioni   
Дата:   07-04-05 14:45

Imam scanjet HP3970, ot niakolko dni se opitvam da ka4a snimki v profila si, no uvi
Problema e 4e skaniram s programata na HP-to,razglejdam snimkata koiato ve4e e skanirana i s4hranena avtomati4no v HP-director image no kato go prehv4rlia na disketa ili s4hrania obraza na Desktopa naprimer obraza e piksaliziran (vidimo)....i ne moga da ka4a svestna snimka v4v foruma a mnogo mi se iska...
Pomognete kak da se izbavja ot problema[smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: PROBLEM...pomognete
Автор: El_Fuego   
Дата:   07-04-05 14:51

Не му давай да прави нищо автоматично. Упражнявай тотален контрол върху всички настройки на програмата.
Ако имаш Фотошоп - сканирай през него.

Автор: zoomaniak   
Дата:   07-04-05 14:51

И аз съм с този скенер само че моя е 3770 но нямам такъв проблем и не съм имал. Сканирай снимките н с програмата а ако си с уиндос експи дай от май компютърс дето там се вижда индекса да скенера и от там само некст некст и готово режеш после с ФШ и тва е. Дали ме разбра...[smilie25]

Дата:   07-04-05 14:55

Razbrah....prod4ljavam s opitite...ako imate i drugi idei kazvaite [shtrak] [beer]

Автор: cic   
Дата:   07-04-05 15:15

Ползвай някоя програма за сканиране - Photoshop, ACDSee или някоя дръга която ползващ. Сканирай и записвай през нея.[smilie24]

Автор: asahi   
Дата:   07-04-05 15:15

Зарежи опитите и прочети малко за сканирането. Виж на каква резолюция ще ти трябва файла и с какви размери. За уеб е важен само броя на пикселите. Разбери как работят настройките за контраст, яркост и гама. Сканирай в RGB (sRGB) за публикуване в мрежата. Разглеждай снимките във Фотошоп и там си давай оценка на работата.

Дата:   07-04-05 16:49

Blagodaria na vsi4ki koite se otzovaha...mai 6e triabva da se probvam s druga programa...za s4jalenie v rabotata niamam takava (rabotata mi e dale4 ot fotografiata[smilie10] )

Asahi,mersi za prepor4kite naiasno s4m s iziskvaniata za ka4vane i cvetovite prostranstva,specialnostta mi e poligrafia...6e opitam prez Photoshop[shtrak]

Blagodaria na vsi4ki vi[thankyou]

Автор: zdimitrov   
Дата:   08-04-05 05:18

Вероятно сканираш на твърде ниска резолюция. Какви са размерите в пиксели на снимката след сканиране ?

Дата:   08-04-05 09:13

Probvah vsiakakvi varianti s razli4na rezolucia, s promjana na razmerite, no ni6to.. 6e ka4a Photoshopa i mai taka 6e stane[beer]
Ako iznikne ne6to pak 6e se dopitam do vas-forumcite....Leka rabota na vsinca vi[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна