Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Отивам днес сутринта в КАТ...
Автор: pinko   
Дата:   09-04-04 12:31

Отивам днес сутринта към 11 часа в КАТ, да си оправя едни актове, линейки, пожарни, цялото движение отбито(изобщо не ми позволиха да снимам) чак сега пристигнах на работа, а то какво се случило...

http://www.news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=138945

Явно някой е бил много сърдит на катаджиите...

Отговори на това съобщение
 Re: Отивам днес сутринта в КАТ...
Автор: Brummaker   
Дата:   09-04-04 12:44

Да го духат !
Не могат да ти забранят да снимаш на обществено място,а до колкото си спомням двора/ако говориш за него,разбира се/е още такова!В смисъл,че не са го приватизирали за 1 лев още.Или се лъжа....[smilie11]

Дата:   09-04-04 12:48

Не бе, Бруме, те от бул. Др.Цанков бяха отцепили всичко, беше страшно задръстване, там нали е едно платно заради метрото, фърчаха линейки, пожарни, полицейски коли, жандармерия, черния джип на бат Бойко, абе лудница беше, само като се изправих до колата и извадих апарата, веднага скочиха некви барети и ме "посъветваха" да изчезна максимално бързо[smilie2]

Автор: Brummaker   
Дата:   09-04-04 12:51

Ех...колко са били милички тия шапчици...
Мам.../следва изречение не в добрия тон на сайта [smilie18] /.Абе,снимай без да се усетят и после-у некой вестник.Между другото при един приятел-срещу тях откриха некъв бардак,та и съсед отнесъл як пердах...мдааааа....

Автор: TheMadMan   
Дата:   09-04-04 13:15

това е абсурдно и смешно ........... но ние и в такава държава сме дошли на планетата да живеем [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: asahi   
Дата:   09-04-04 13:21

Някой да не е сърдит на катаджиите?

Дата:   09-04-04 13:31

Аз например съм им сърдит, досега са ми взели 34 точки, та миналата събота се наложи да ходя на "неделно училище", за да ми възстановят 13 точки.

Е, не че съм ходил наистина де, в интерес на истината платих там 50 лева и ми дадоха документ, че съм ходил[smilie7] [smilie7] [smilie7] , в тая държава за 50 (че и по-малко)лева кви работи може да си уредиш...[smilie23]

Публикацията е редактирана (09-04-04 13:32)

Автор: GuruMMX   
Дата:   09-04-04 14:18

pinko :) tuk "uslugite" oshte durjat "cena" hehehe

v stranata na chudesata (RSA) kudeto jivjah njakolko godini AK47 struvashe buca sirene h ehe :)
njakude tam beshe i RPG-to... do kolkoto znam dori si bjaha nashensko proizvodstvo.. hehehe

Taka che tuk polojenieto e oshte pod kontrol :) [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна