Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Предложение до членовете на форума:)
Автор: mahsimilian   
Дата:   06-04-04 00:19

Аз не съм професионалист даже не знам дали мога да се нарека любител фотограф[cool] но имам желание да се уча имам над 1000 снимки на ком. но все по трудно се решавам да кача някоя в сайта. Изпитах следната трудност, че не знаех как да обработя снимката за публикуване в сайта благодаря специално на PolarBear съветите[smile].
Сега като гледам снимките на сайта виждам разлика между снимки и искам да попитам дали не трябва да се разделят на 2 категории.
За мен е нелогично да се сравняват снимки снимани при специялни условия и снимки в който се улавя даден миг от живота.
Имам в предид снимки в студио или художествена фотография не съм сигурен за термините[smile]пример: "Очакване..." на Alexstudio или "Woman..." на NinaNik невероятни са и е ясно че трудно могат да се сравнят със снимки снимани с идеята да се запечата някой интересен момент от живота "самота" на masteral и др.
Незнам дали съм прав но би било прекрасно да видя други мнения[beer]
И последно, че много се отплеснах: за мен е чудно хора купили техника за хиляди да правят шашми за 1 апарат(нямам представа колко струва Panasonica) но това е типичното българско самосъзнание.
В България за съжаление когато комшията асвалтира нашата улица всички казват " Направи го мръсника да не си чупи колата..." а никой не мисли ,че всички минаваме по тази улица!

Отговори на това съобщение
 Re: Предложение до членовете на форума:)
Автор: horhe   
Дата:   06-04-04 00:28

moje bi ima6 v predvid da se razdeli saita na studiina i reportajna photografia pone az taka te razbrah:)

az mislja oba4e 4e hudojestena f-a moje da se naprawi i w studio i na ulicata

Дата:   06-04-04 00:35

da

Автор: Gafa   
Дата:   06-04-04 00:40

и една отделна тема
'с пиятели на маса "
"ах тези червени очички"
"снимки за спомен "
и още и още

Дата:   06-04-04 00:54

Снимки "с приятели на маса " си има и сега а ако някой има който никога не правил снимка с червени очи ..... (няма да го напиша, да не отварям работа на админа)
да ти дам програма да си оправяш " червените очи" ще ти я подаря става автоматично купих я с апарата[smilie25]
Можеш да си изтеглиш и сам[smilie18]

Дата:   06-04-04 01:00

много съм заинтрегуван от това предложение ,но на мен ми харесва тенденцията художественото червено око по е романтични и секси

Автор: mlv   
Дата:   06-04-04 10:40

spored men trqbva da se razdelqt na dve osnovni kategorii: PHOTOSHOP i bez PHOTOSHOP

Дата:   06-04-04 10:51

е да как ще си ги нагласям на 700пиксела
и да мачкам снимките до 100к

Дата:   06-04-04 11:08

imam drugo vpredvid. vij "razocharovania na sarceto" na lola i " Иглолистна пролет" na inmitev

Дата:   06-04-04 11:19

тртябва да се знае до каква степен може да се ползва тази програма
тониране блур шарпен ретуш филтри
дай им линка на тези снимки

Автор: inmitev   
Дата:   06-04-04 11:22

А такаааа... И какво фотошопско според mlv има в "иглолистната пролет"?

Ето го линка:

Иглолистна пролет

Публикацията е редактирана (06-04-04 11:26)

Дата:   06-04-04 11:23

imenno za6toto nqma

Дата:   06-04-04 11:26

https://photo-forum.net/i/13885

https://photo-forum.net/i/13885

eto tova sa rabotite za koito govorq primerno. za tova kazvam 4e trqbva da se razgrani4at na dve ob6ti grupi

Автор: inmitev   
Дата:   06-04-04 11:31

mlv: Да, сега разбирам.
Е, хубаво е все пак да се обяснява по-подробно какво имаш предвид, като се споменават конкренти снимки, нямащи нищо общо помежду си.
Също така, доколкото виждам, са в различни галерии. Галерията "експеримент" позволява свободно боравене с Фотошоп, колажи и всякакви други похвати. "Природата" е вече друго нещо.
Темата е многократно обсъждана тук във форума и е по-скоро от компетенцията на админите дали ще има отделна категория или не. Лично аз съм за свободно боравене с Фотошоп, стига снимката да не страда от това. И да е поставена в съответната категория.

Дата:   06-04-04 11:46

az sa6to nqmam ni6to protiv Photoshopa no spored men e po pravilno specialno tezi raboti kato tazi https://photo-forum.net/i/13488&CATEGORY_ID=5 da se otdelqt ot vsi4ki ostanali za6toto spored men te sa kak da se izraza za da me razbere6 pravilno /nqmat si mnogo ob6to sas fotografiqta/ i mislq 4e ima mnogo avtori koito izpozvat photoshop za da zamaskirat edna lo6a fotografiq i da q napravqt gore dolu interesna za da q poblikuvat. ina4e gledaiki rabotata na DPA ne moga da sam protiv Photoshop :>>
p.s. nqmam ni6to protiv lola razbira se :>> no snimkite da badat v druga kategoriq:>

Автор: timi   
Дата:   06-04-04 15:54

няма значение фотошоп или не!важно е да твориш,да правиш това което ти харесва и искаш да правиш!или приемаш този форум за някакъв вид съревнование?????

Автор: pinko   
Дата:   06-04-04 15:58

На photo.net е писано по въпроса за What is an unmanipulated image?

http://www.photo.net/photodb/manipulation

Дата:   06-04-04 18:12

ne be hora nqmam ni6to protiv ta nali i az rabotq s photoshop. i ne go izpolzvam za sarevnovanie a da se nau4a imenno kato gledam drugite raboti. nesam kazal 4e edna e po dobra ot druga prosto iskam da se otseqt dvata vida rabota za6toto ne moje6 da sravnqva6 primerno LIRIKA S POEZIQ za tova stava na vapros.

първа  назад  1     всички  напред  последна