Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 От днес новорегистрираните потребители...
Автор: sas   
Дата:   25-10-03 19:00

Потребители регистрирани след 12:00 часа на 25.10.2003г. няма да могат да вземат участие в гласуването за привършващите конкурси!

Това няма да им попречи да гласуват за конкурса "Пътешевствия" !

Мярката е с цел защита на участниците от потребители "мъртви души" регистрирани в последния момент.

Отговори на това съобщение
 Re: От днес новорегистрираните потребители...
Автор: boni   
Дата:   25-10-03 19:04

A taka.Tva go mislehme zashtoto biahme sigurni che mnogo hora si praviat smetkata ako se naloji da si izpraskat 10-20 registracii v poslednia moment

Дата:   25-10-03 19:06

Моля всички , добронамерени наши нови потребители да имат търпение и да изчакат няколко дни до приключването на конкурса.

Автор: photo.forum.фен   
Дата:   25-10-03 19:31

Крайно време беше да направите нещо смислено по въпроса. Добро решение. [smilie24]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   26-10-03 01:23

Да, добро и изненадващо решение...кои таковал-таковал, Пена се ожени [smilie7] Я да спретнем сега една борса за неупотребени гласове, или регистрации [smilie21] [smilie21] Абе що ли не може да си и променяме оценките? .[smilie18]
Шегувам се.
Радва ме, че администраторите, въпреки, че постоянно все консервативно и демократично гледат , изказват се и защитават статуквото, вземат все пак драстични мерки когато се налага. Е, вярно, че така изпускаме най-голямото шоу, което щеше да настане, но пък е в интерес на фотографията, ми се струва. [beer]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   26-10-03 01:25

Има ли чума - има и карантина [smilie24]

Автор: Ivan_A   
Дата:   26-10-03 09:04

Администраторите правят това, което считат за правилно или най-добро за сайта!

Както винаги и в случая не се възприема еднозначно - за мен е неприемливо! Не че няма да се примиря, но могат да се измислят много обвинения - стига човек да реши да поплаче!
Единственото от мен е, че никъде в сайта не пише за подобни ограничения! "... Пет дни след това, само ще продължава гласуването." -ами колеги и приятели, да сте
мислили предварително! Най-свободния сайт и изведнаж - SORRY! Защо? Че може неправилна снимка да спечели? Каква по-голяма реклама за спонсорите от свободно проведено гласуване и избран победител! Пука ли им коя е снимката-победител?! И кой точно е спечелил наградата?! Не! Поне не би трябвало да се ангажират с такива проблеми! Нали колкото повече потребители участват ...

Някой можел да си регистрира "мъртви души" - ами да му е честита наградата! Ще му горчи!
А ние ще видим на какво приличаме в действителност! А защо не допуснете, че няма да има "МЪРТВИ ДУШИ"?! Защо такова недоверие? Защо дотук може, а оттук нататък - не?

А сега не може ли определен кръг хора ... Могат, разбира се!

А сайтът пропусна шансът си да остане най-свободния фото-сайт!

Дата:   26-10-03 09:59

Това решение го бяхме взели много отдавна и не е спонтанно.Не го обявихме умишлено,за да можем да пресечем намеренията на някои хора да регистрират десетки фалшиви никове.
Не виждам какво лошо има в това да оставим развръзката в ръцете на хората,които бяха активни и досега.През тази последна седмица няма да се появят кой знае колко реални потребители, а ще се появят стотици фалшиви никове,защото напрежението ще ескалира.
Трябва ли и нужно ли е да оставим нещата в ръцете на шепа безобразници и да разочароваме стотиците честни клубари,които разчитат все пак на обективно оценяване???
Помислете си добре това ли искате и ако да ,да отприщваме бента и да гледаме сеир.
Сеир ще има,конкурс не.
А ако бяхме обявили това намерение ,щеше да е абсолютно безсмислено.
Изненадан съм от реакцията ти Иване,ти си един от хората с най-хубави снимки тук и с реални шансове за челните места.Хубаво ли ще ти е на някоя от челните ти снимки да се изсипят 20 единици в послената минута от гласуването?
Имай предвид че всичко което правим го правим с чисти намерения и да са доволни хората които заслужават!

Дата:   26-10-03 10:35

Не, няма да ми е хубаво, но ще го приема без плач! Каквото за мен, такова и за останалите! Такива са правилата!/т.е. - такива ги знаех./

Все пак всичко това е игра /за мен/ и свободата бе част от очарованието й.

Онзи ден например се появи poly-the-girl - отдавна не се бях забавлявял така - хапливи, но доста точни оценки! От "сериозни" хора не можеш да чуеш подобно нещо.

А и все пак имам право да си кажа мнението - нали!

Автор: emmmo   
Дата:   26-10-03 10:41

Иване, няма демокрация без полиция, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ! Мисля, че тази мярка трябваше да бъде предприета още по-рано, но нейсе... По-добре късно, отколкото никога.
И наистина, ти качваш най-хубавите снимки на този сайт - би трябвало да се радваш, че няма да бъдат поругани. Макар че, честно казано, и досега имаше много простотии. Надявам се вече регистриралите се "мъртви души" да са изчерпали възможността си за гласуване.
Най-искрено желая успех на теб и твоите снимки. [smilie24]

Дата:   26-10-03 11:07

Аз не считам, че снимките ми ще са "поругани" - досега никой не е правил подобно нещо и не виждам причина да го направи оттук нататък!

Ама много насериозно не бива да се вземаме!

Да виждаме само заговори и т.н. Все пак това е само сайт, където:"...На него всеки фотограф, професионалист или любител може да се изявява свободно и да общува с останалите. Всеки може да покаже снимките си, да разбере какво мислят за тях и как ги оценяват..." - и тук "...полиция ..."

Неуместно ми звучи, ама хайде, спирам с цитатите и разсъжденията!

Автор: sagittarius   
Дата:   26-10-03 11:27

Yesssss!

Точно така трябваше!

Колкото и да ни боли, гаден народ сме. Като цяло българина ако има възможност, ще открадне, ще излъже, ще кръшне ...

И ДА НЕ СМЕЕ НЯКОЙ ДА МИ ПРОТИВОРЕЧИ!

Разбира се, че има изключения. И за да могат те да се чувстват що-годе добре, трябва да има "полиция". Ако я няма в действителността, то поне да я има в малките китни оазиси, за какъвто смятам този сайт.

Дата:   26-10-03 13:11

Иване,не се засягай бе човек.Никой не е ограничил правата на хората.В края на краищата в интернет анархията е много лесно постижима,благодарение на анонимността.Анархията не е хубаво нещо където и да е .Трябва да има малко контрол иначе да го зарежем сайта и да потъва...
Ако няма организатори кой ще измисли конкурси,изложби,кой да се нагърби с цялата тая работа за да е интересно на всички...
Днеска комшията ми вика - " А ,забранили алкохола в деня на изборите - дрън дрън.Аз да не съм будала,заредил съм се от вчера."
Ама ако не знаеше че днес ще е забранен алкохола дали щеше да се е заредил ? Не е сигурно.
И какъв е смисълът да го забраняват днес като всички знаят че ще е забранен и ще си накупят....

Дата:   26-10-03 13:24

Алкохолът е забранен, ама преди малко ми продадоха ...
Не се засягам - опитвам се да си кажа мнението - все пак и аз съм от Форума! А аз не искам сайта да потъва - ако това е цената - контрол. Дано помогне.

Автор: Mick   
Дата:   26-10-03 14:20

i az kato Ivan_A copy->paste
А аз не искам сайта да потъва - ако това е цената - контрол. Дано помогне.
[smilie24]
vajnoto e izlojbi da ima i da se vurti beer[beer] i prikazki za foto...

re : Ivan_A...e kak nqma da prodavat nali imennici ima...v tova chislo i az... :)
Dnes izbori ima...ama az vikam da glasuvam sus buletina ot 100-200 grama..otlejalo[smilie3]
Pozdravi i na drugite imennici ot kluba
Mick[beer]

Дата:   26-10-03 14:36

Mick, да си жив и здрав!
И всички други именници!
/От Joro разбрах, че си на "една ръка разстояние" - крайно време е да се съберем в кръчма!/

Автор: martin-dm   
Дата:   26-10-03 15:49

a moje li da se napravi taka, 4e samo ako si ka4il min. 2 snimki da mojesh da glasuvash ?

Автор: sagittarius   
Дата:   26-10-03 18:00

Даже две са малко...

Хубава е идеята да заслужиш правото си на глас.

Автор: emmmo   
Дата:   26-10-03 22:26

А бре, Никончо, само не разбрах що ми се дървиш, като не казваш нещо по-различно от това, което и аз [smilie11]. Даже съм те похвалил[smilie24], че като пишеш единица, барем си я обосноваваш, колкото и да ти е перверзна обосновката [smilie5].

Автор: J0R0   
Дата:   27-10-03 09:06

Иване, нека да кажа и аз, като администратор на сайта.
Не съм привърженик на ограниченията и цензурата. Никога не съм бил.
Обаче не ми се ще да оставим простотиите да ни залеят.
Напоследък зачестиха регистрации, в които потребилско име, име и фамилия и т.н. се попълват с еднобуквени комбинации, годините на раждане са 1900 или 2003, въобще, хора които по никакъв начин не участват във фотографския живот.
Те не постват снимки и не пишат мнения.
Едва ли биха могли до края на конкурса да разгледат всички снимки и да дадат обективна оценка.
Това ме кара да мисля, че такива регистрации се правят с точно определена цел.
Бих могъл да се формализирам и да ги изтрия, примерно, защото въвеждането на име и фамилия и рождена дата е задължително, а едва ли "аааааааааа бббббббббб" могат да се приемат за име и фамилия.
Но това само ще ги накара да се пререгистрират.
Няма да промени поведението им.
А целта на този сайт е все пак на него да се събират хора с отношение към фотографията.
Хора които снимат, показват снимки, коментират снимки и оценяват снимки.
Смятам, че решението което взехме със Сашо и Бони е по-културното разрешение на въпроса и по-никакъв начин не прави този сайт по-малко свободно пространство.

Дата:   27-10-03 09:26

Добре.

първа  назад  1     всички  напред  последна