Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Canon A85
Автор: vga   
Дата:   02-03-05 19:12

Здравейте пак от мене. Понеже ми писна да взимам назаем апарати от приятели за да снимам,реших че е време да направа една инвестиция и да си купя собствен. Гледах и реших че А85 отговаря най-добре на това което искам,но имам някои въпроси към тези които могат да ми отговорят.
1. Наистина ли минималната температура за експлоатация е 0 градуса-това би било недопустимо и автоматично ще ме откаже от апарата.
2. До колко голяма Compact Flash поддържа. аз мисля да го оборудвам с една 256 но искам да може да бъде с повече-обичам да получавам свобода от всички електронни уреди които си купувам-затова ползвам Sony Ericsson :) Също така ме интересува има ли значение фирмата производител - в get.bg видях на различни фирми и цените са почти еднакви.
3. Видях някои примерни снимки,със сигурност специално подбрани но качесвото беше поразително.моля някои тук който снима с този модел да каже за да му разгледам снимките.
4. И най-важното-коя е справедливата цена защото по саитовете видях от 170 до 330 долара. Аз не разполагам с много пари така че предпочитам да мина "по-тънко".препоръчайте някой магазин в София или да го поръчвам от интернет-но мястото да бъде проверено !! имам Visa карта така че стига да знам че ще ми го докарат няма проблем да е от интернет.
Засега,поради нивото ми на подготовка,не ме вълнуват обективи. просто нищо не разбирам и едва ли ще усетя остра нужда от тях.

Ами засега това е което се сещам. Мисля че няма да направя грешка с този апарат. Искаше ми се Sony W1 но просто не ми е във възможностите а и картите са по-скъпи.Надявам се да отговорите на въпросите и евентуално ако знаете нещо специфично което трябва да знам за този модел да ми кажете.

Отговори на това съобщение
 Re: Canon A85
Автор: svetal   
Дата:   02-03-05 19:22

за 310 $ можеш да си купищ Canon A95 ot usa
аз съм с такъв в момента съм с 512мб карта и нямам проблем,снимал съм и под - 0 градуса с него

Автор: LanaE   
Дата:   02-03-05 19:37

zdrasti az sum s canon a85.
1:ne e vqrno tova za temperaturata moq e eksploatiran i pri -5-6 i ni6to mu nqma
2:imam 512 karta..nqma problemi,markata ne e ot tolkova golqmo zna4enie ti si re6ava6,moqta e samsung
3:vij moite snimki s takuv sa praveni,no snimkite sa malko..ka4estvoto e mnogo dobro
4:ot germanos e 600 s dds i v tehnomarket e tolkova..ako si go poru4a6 po internet ot usa,mnogo zavisi ot koi site,6toto moi priqtel go precakaha...aparata be6e sus sravnitelno niska cena,no go obmitiha pri dostavkata i daje malko se nabuta...
no po tozi vupros tuka ima mn hora koito po dobre 6te ti dadat suvet ot kude da si go poru4a6 ako re6i6....
aparat4eto si struva mn e dobro..
uspeh:))
ako iska6 da znae6 ne6to pove4e pitai[smilie25] [smilie25] [smilie25]

Дата:   02-03-05 19:50

* svetal- как да си го купя от америка?? колко време трябва да го чакам? получавал съм писма оттам и стигат за един месец.а освен това ще трябва застраховка,мито и т.н.

* LanaE - от германос не пазарувам-не ги харесвам по ред причини,а и една от тях е цената-аз си го представях далече по евтин- примерно както е в etronicsbg.com - за 330 долара е там,което по 1,5 е точно 500 лева,а това ме устройва.за тия 100 лева ще си купя памет и ще почерпа :)) друг е въпроса че подозирам че може в германос и техномаркет да го продават комплект с карта.
като край-дай някакво icq ili yahoo mes ili skype че искам да те питам разни неща а е-маила ми е муден някакси :)

Автор: svetal   
Дата:   02-03-05 19:56

най добре да ти го донесат приятели но ако нямаш такива разгледаи тук
http://www.newegg.com но не знам дали пращат в европа и какви са таксите
а за митницата плащаш само ддс(митото е 0)
и винаги можеш да го купиш на името на някоя фирма регистрирана по ддс с малък процен разбира се[smilie22]

Автор: LanaE   
Дата:   02-03-05 19:59

ne be az ne ti kazvam da si go kupuva6 ot germanos...az kazah 4e az ot tam sum go zela...prodavat go s karta 32mb..
icq-to mi e 233687639 sega sum tam pitai kakvoto iska6

Дата:   02-03-05 20:00

ами да ти кажа имам приятели които обаче ще си идват есента чак,защото лятото са на хаваите-едноседмична екскурзия до островите със всичко покрито струва 800 долара а билета до БГ 900,а на мене не ми се чака толкова.за фирмата е ясно.мерси все пак за помоща!

Автор: George89   
Дата:   02-03-05 20:18

vi6 si po6tata[smilie24]

Автор: de5   
Дата:   02-03-05 20:59

не се притеснявай за 0 градуса всички чипове когато не са военно производство имат това условие това се отнася и за GSM-те но...те си работят теорията е много наистина за Еврест няма да стане но за тук проблема е никакъв, къде сте го срешнали за 170$ ?

Дата:   02-03-05 21:17

de5 - не било 170 било 178-така ми се е мернало в бързината :)
eto go

inache http://www50.shopping.com/xPP-Digital_Cameras~linkin_id-3053120

Дата:   02-03-05 22:05

vij si po6tata[smilie24]

Дата:   03-03-05 11:43

този апарат си заслужава 200$ ако намериш канал пиши

Дата:   03-03-05 12:24

de5 - разбира се че ще напиша ако намеря начин да получа апарат оттам.имам приятели остава да измисля как ще стане с пощите...

Автор: DISkOVERY   
Дата:   03-03-05 12:46

Имам същия фотоапарат от около 5-6 месеца и съм изключително доволен. Поне за тези пари ми върши добра работа.
Проблеми при работа при температури близки или малко по-ниски от 0 градуса няма - лично се уверих в това. Прави добри снимки и при такива условия (виж в профила ми - там има 1-2 зимни снимки).
Проблем се появи, обаче когато си купих допълнително 256 МБ карта eFilm на Delkin. Когато започна да прехвърлям снимките от апарата в компютъра, след като се прехвърлят една-две снимки скоростта на трансфер започва да намалява, в един момент почти спира и компютъра блокира. Това става, когато прехвърлям снимките със софтуера, който ти дават при покупката на фотоапарата. Когато пробвам с директен трансфер от апарата няма проблеми, само че става по-бавно. Имам още 2 карти (оригиналната 32 МБ на Канон и една 64 МБ на Delkin), но с тях няма проблеми.
Ако можете давайте съвет как да оправя проблема.
Та това е - фотоапаратчето е хубаво, а натам решавай ти ;)

Дата:   03-03-05 14:20

DISkOVERY mersi za informaciqta.prosto nqma da si kupq karta ot tozi proizvoditel i se nadqvam da nqmam problemi.za temperaurata pitah poneje vidqh v edin sait s harakteristiki che do 0 gr. i taka.

Дата:   03-03-05 18:23

e dobre aide molq vi nqkoi ako e pazaruval ot ebay.com da mi kaje kude e ulovkata tuk??? zashtoto ako nqma da se orientiram burzo da go kupuvam i da go prashtat na moq priqtel v amerika koito da mi go donese.kajete mi molq vi speshno zashtoto ostavat 10 chasa a sum gotov i 150 dolara da dam!!

Дата:   03-03-05 19:08

ima mnogo golqma tema za ebay dosta se izpisa predi 2 sedmici nameri q i vij taka s 2 dumi ne stava[smilie25] [shtrak]

Дата:   03-03-05 19:48

до петък ше ми отговорят от camerasales <camerasales@mail.mpsuperstore.com> там е 190$ с ддт ше си стане 230 и остава транспорта

Дата:   03-03-05 20:05

de5-da nqkakvi koordinati da ne pulni foruma sus tebe. icq,yahoo msgner,skype,e-mail??

Автор: rusev   
Дата:   03-03-05 21:59

няма уловка,братовчед ми го купи преди 1 месец и ми го донесе от тук
http://www.dcresource.com/reviews/cameraDetail.php?cam=621 с доставката излезе 208$ получилиса го за 6 дни.В еbay скача цената много на финала в последните минути.Имах желание за Canon S1 is но цената минава 300$.Апаратчето наистена е супер. Успех.

Дата:   03-03-05 22:04

off propusnal sum da dam link-a zaradi koito pitah za ulovka- http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=30014&item=3878422559&rd=1 eto zatova stava vupros.pritesnqva me niskata cena.a ostavat 6 chasa i ot 4 nishto ne se e promenilo-kazvaite dali da deistvam ili ne molq vi!!!!!

Дата:   03-03-05 23:43

e,cenata se kachi.kakto i da e.
obache gledam sega i se zadade drug vupros-pak zapametta.pishe che poddurja CF type I a fuji-to s koeto snimah dosega i ot koeto sa povecheto mi snimki e s type II.ne che shte vzema pametta ot nego prosot kato kupuvam da ne vzema da kupa type II i da ne trugne??ima li znachenie taq rabota?

Дата:   04-03-05 00:01

de5@abv.bg

skype user name : bronicman1

чак сега видях тази далавера но за днес работата е изтървана май няма да може да се разплатиш или банките ще ти вземат 100 евро
апарата си заслужава не се притесняваи за 0 гр. опитай но разбери това да не е 2-ра употреба трябва да се опита чрез познати от америка

Дата:   04-03-05 00:27

pametite za CANON ne sa skupi (pone taka kazvat)

Дата:   04-03-05 01:06

hmm eto che drugo mi hvana pogleda puk sega-http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48515&item=3877771341&rd=1 vqrno e che oshte nqmam aparata dori obache si mislq che ne e zle da gledam s kakvo e dobre da go ekipiram kogato go polucha.ta nqkoi polzva li takuv aksesoar-ima li smisul ot nego vuobshte ili vgradenata svetkavica e dostatuchna? molq nqkoi da spodeli lichni vpechatleniq!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна