Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нови предложения
Автор: BoneCollector   
Дата:   26-03-04 17:42

Ето няколко нови предложения. Дано ви харесат.

1. Да се вижда колко регистрирани юзъра и колко гости гледат сайта в момента.

2. Да се раздели списъка на авторите по букви.

3. В index-а на форума да се вижда също от кого е последното мнение.

4. В коментара на снимка в албума да се изписва също и дали има редакции и колко са, а ако снимката не е пусната за гласуване да не се виждат "оценка" и "гласували".

5. В профила на даден потребител под снимките да се виждат имената им, както никовете на авторите в албума.

https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie3.gif

Отговори на това съобщение
 Re: Нови предложения
Автор: junior   
Дата:   26-03-04 17:49

6. В профила на авторите а работят стрелките наляво и надясно....

Поткрепям тези добавки - не би трябвало да са много трудни ....

(иСаС* каза да му пращаме предложенията направо на мейла... так и ще направя след малко...)

------
* Запазена марка Никончо

Автор: BoneCollector   
Дата:   26-03-04 17:57

Знам, че е казал да му ги пращаме на мейла, но както казах има ли смисъл да го занимвам с нещо, което може да не е по вкуса на останалите от сайта ?

Мисля, че е много по-добре новите идеи да се обсъждат от всички, да се преценят добрите и лошите им страни (ако имат такива) и чак след това евентуално да се въведат.

*Не знам за твоя профил, но аз в моя от около час не мога да видя снимките.Явно правят нещо https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif

Автор: assens   
Дата:   26-03-04 19:16

Видях, че в профила излизат коментарите на потребителите за снимките.. Това е добре, но има проблем със снимките, които вече съм премахнал от алмбума (профила)..

може би по-добре, тези коментари, онасящи се за снимки които вече са изтрити да не се показват :))

поздрави на девелоперите.

първа  назад  1     всички  напред  последна