Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Бони зарибява Коцето-Калки
Автор: J0R0   
Дата:   09-02-05 12:27

https://photo-forum.net/static/forum/2017-03/hpil7249.JPG
https://photo-forum.net/images/R_1107944486_kalki.jpg

Снощи Бони се опита да зариби Коцето-Калки за юзър на Фото Форум. Няма да повярвате, ама му вика: ей, аз тебе те познавам, ти си известния фотограф - Коцето-Калки, гледал съм ти изложбата от Хималаите... и му обяснява за сайта и за "Снимка по песен"

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Бони зарибява Коцето-Калки
Автор: ejko   
Дата:   09-02-05 12:41

[smilie24]

Автор: diego_simeone_14   
Дата:   09-02-05 12:41

eх, слава Богу ... помислих, че Бони зарибявал Калкито да му позира за Иисус Христос ... че Коцето нещо си вярва, че така е приличал Спасителя ... рус със сини очи, и свири на китара

Автор: Junior   
Дата:   09-02-05 12:45

Сега остава и Исус наистина да е бил рус със сини очи (което ми е трудно да го повярвам - живеейки целият си живот в Египет, Израел и/или пустинята)[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Също така остава и да обясниш защо е спасител...

Автор: terminator   
Дата:   09-02-05 13:49

Доколкото съм чувал Коцето е стоматолог, та ако не ще да снима или позира, предложете му поне зъболекарски кабинет да отвори там в онова помещение дето ще го вземате под наем за офис/ателие/студио [smilie25]

Автор: snooper   
Дата:   09-02-05 13:55

Хаха, да - предложението на терминатора е жестоко - човек докато чака да седне да му оправят зъбите иде в студиото, поснима никоя моделка и после сяда да му вадят зъб без упойка...

А може да се спестят разходи като се наеме моделка, кояо има квалификация за медицинска сестра![smilie18] [smilie18] [smilie18]
[beer]

Автор: niro   
Дата:   09-02-05 13:59

Е що, аз пък вярвам...[smilie3] Също съм му гледал изложбата от Хималаите. Тогава някъде Коцето се запали по фотографията и идва на 2 Фотоваканции /мисля/, но спря...[smilie11] После от музикалните среди Васко Кръпката ни бе фен доста дълго време... Миналото лято пропусна, но кой знае - може пак да дойде...[smile] [smilie21] [shtrak]

Автор: Junior   
Дата:   09-02-05 14:15

(Кефи ме как Ниро използва глагола "дойде" - ами да той все пак си е нещо като домакин на Ваканциите....[smilie24] )[beer]

Автор: ancho   
Дата:   09-02-05 14:25

Освен това в Светото писание не се споменава Христос да е свирил на китара ...

Автор: diego_simeone_14   
Дата:   09-02-05 16:28

ми то в Светото писание не пише и къде е бродил до 30-тата си година, ама като нищо може и до Хималаите да е отскочил :)))

Автор: Божидар   
Дата:   09-02-05 16:40

За Христос не знам, ама за Ешуа бен Йосиф бях чел някъде, че е ходил до Хималаите и се е срещал с лами-те(не с онези триглавите).:))))

Автор: asahi   
Дата:   10-02-05 12:31

Коцето знае за нас още от времето на дир.бг. В старите Папараци сме си засичали изложбите.

първа  назад  1     всички  напред  последна