Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 сигма и тамрон ленсове за Канон
Автор: fat   
Дата:   28-01-05 14:59

някой да има преки пресни пълни с радост за окото впечатления за следните модели на сигма за Канонче [smile]

Macro 50mm F2.8 EX DG

Macro 105mm F2.8 EX DG

55-200mm f4-5.6 DC

Публикацията е редактирана (29-01-05 14:50)

Отговори на това съобщение
 Re: сигма ленсове за Канон
Дата:   28-01-05 22:37

basi vishki li snimat s Canonski i Nikorski stakla [shtrak]

Автор: assens   
Дата:   29-01-05 00:02

Аз снимам със Сигма обективи, имам и 50мм и 105мм. И от двата съм много доволен, нямам забележки по отношение на оптичните им качества. 105мм фокусира трудно при слабо осветление.

За 55-200 съм чел добри отзиви по форумите. Рязък е много.

Ако искаш да видиш кадри от тези обективи, пиши.
поздрави.

Автор: KrisoPower_EOS   
Дата:   29-01-05 14:35

Еми бате, Канон и Никон, това са марките https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley18.gif

Re: сигма и тамрон ленсове за Канон
Дата:   29-01-05 14:56

а този някой има ли го- пише Лов Диспершион, макро ала бала - ефтин ми се вижда за 3 в 1 [beer]

Tamron AF 70-300mm f/4.0-5.6 LD Macro AF(Canon EOS)

Дата:   29-01-05 20:31

Горе си се объркал бате, за ЕОС няма да е АФ, ами ще е ЕФ. Или гледаш обектив за апарати от А-серията

Автор: dch37   
Дата:   29-01-05 21:41

Kriso.. neshto ti si se obarkal.. AF e sa AutoFocus pri sigmite :)

Автор: dch37   
Дата:   29-01-05 21:42

offtopic.... nakefime kak si napisal "lensowe" :) towa e primer kak esika se promenia postoianno :)

Автор: thor   
Дата:   29-01-05 21:49

най доброто макро за канон
EF 100mm f 2.8 USM ,супер изработка - е пластмаска ,но другите в сравнение приличат на картонени чашки
USM тва пък е най доброто му, можеш спокойно да си използуваш аутофокуса за макро снимки ,особенно на по бързо-пълзящи твари
8 листна диафрагма ,убиец Bokeh за портрети ,може би в това отношение тамрон-а 90mm мааалко да го превъзхожда въпреки че аз не го видех това превъзходство
много бърз и безшумен обектив ,нема чаркове да му се мърдат и да плашиш така буболечките
макро 1:1
най резкия/острия или как искаш си го наречи 100mm-ров обектив аутофокусен на пазара всички марки събрани за сега в момента
най добрата далавера цена/качество/качества като цяло ..единствено го бие EF 180mm f3.5L USM Macro
всичко останало като макро е компромис откъм страната на възможностите и качеството в полза на по евтина цена ...[smilie6]

Автор: GuruMMX   
Дата:   29-01-05 22:14

Thor, kato gleda Tamrona, koj tochno model beshe? Pomnish li?

Shtoto ima edin new new Tamron 90mm Macro deto bie po sharpnes i po burzina na fokusa 100mm f2.8 canona...
mdaaa..

Az opredeleno sum za Tamrona!
maj maj skoro nego shte grabna... :)

shte se razdvam njakoj da moje da me razubedi i da grabna Canona :) heh [beer] [shtrak]

Автор: thor   
Дата:   29-01-05 22:27

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=330641&is=

точно този GURU... ,ако бях видел че си струва повече от Canon-а според моите виждания ,нямаше да си взема Canon ,а Tamron...

ами ако на теб ти харесва Tamron ,няма лошо... все пак всеки си съди според ,предпочитанията си ,хубаво е да ги пробваш и двата ,така ще си най сигурен че не си избрал по лошото ,за разубеждаване не се наемам ..мене си лесно убедих ..... [smilie6] просто трябва само да си поиграеш и с двата ..иначе Tamron-а има повече екстри като сенник ,но пък няма нашийник ,докато пък Canon-ския за него ще ти съдерат кожата от задника ,ако питаш мене събери малко повечко парици и грабвай 180mm-вия 3.5L тоя е убиеца ,малко му е бавен аутофокуса ..ама ..все пак според зависи за какво ти трябва ...[smilie6]

Дата:   29-01-05 22:50

Ееее, сори начи, на мен Ауто Фокуса ми е непозната материя :))))

Дата:   31-01-05 17:39

за обективите на Канон от по 1000 лева ясно

дайте за по простите (сигма и тамрон) инфо [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна