Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Струва ли си ?
Автор: whitesnakebg   
Дата:   25-01-05 15:33

Струва ли си да купя HP Photosmart 380 за 120 лева 2.32MP ?

Отговори на това съобщение
 Re: Струва ли си ?
Автор: solo5   
Дата:   25-01-05 15:37

за семейни снимки става
снимал съм с HP Photosmart 315

Дата:   25-01-05 15:42

За пеизажчета нестава ли ?
2.32MP не са много малко спроред мен но ти повече знаеш хещо друго неможе ли да се каже за този апарат бива ли си го за парите 120 лева ?

Дата:   25-01-05 15:51

за 120лв става
ама нищо по-сериозно не очаквай :-)))
... е по-добре е от GSM :-))

Дата:   25-01-05 15:57

Не знаеш ли защо сам толкова лубопитен и разпитвам защото едио момче което ми го предлага ми прати панорамни снимки правени уж с него струват ми се доста добри незнам даже мих казал доста добри [cool] undefined да не е снимал с друг апарат и да ме менти нещто аз за тва питам ?[smilie11]

Дата:   25-01-05 16:06

отвори снимките с някоя програма която показва EXIF файла и оттам можеш да видиш с какъв апарат е правена снимката
А колкото до това въпроса за качеството зависи от много фактори :-)) най си личи когато увеличаваш снимката

Дата:   25-01-05 16:13

Да снимките са правени с HP photosmart 318 проверих е за 2.32MP са супер даже !!![smilie11]
Междодругото ти благодаря че ми обращаш толкова внимание !!!
Като за савсем начинаещ мисля че щте ми сварши работа [smilie25] .
А кои са факторите за хубава снимка [smile] .

Дата:   25-01-05 16:21

сега последно 380 или 318 :-))
"хубавата снимка" е друго понятие от доброто качество (щото в повечето пъти се има впредвид доброто качество на изображението) а под "хубава снимка" се разбира нещо стойностно с добра идея и добре изпълнено
Но тук повечето сме за кеф, и аз не съм изключение :-)) аз съм в категорията щтракач :-)) снимам примерно 20-30 снимки избирам си 3-4 понацапвам ги малко с някой софт и айде на "пазара" :-)))))
А ако искаш да станеш добър фотограф трябва много повече :-))
Като за начало си купи някоя книжка (Как се правят хубавите снимки на National Geografic)
Даже първо си вземи книжката и после реши какъв апарат да си купиш (това при положение, че искаш да станеш фотограф, а ако искаш да си купиш апарат за семейни снимки вземай го тоя :-)) за 120лв ще го избиеш за нула време от икономия на ленти)

Дата:   25-01-05 16:30

Барато много си изчерпателен в отговорите си !!! 318 е аз сам се обаркал както и да е .
Абе и аз сам фен никога не сам искал да ставам фотограф ама напоследак се зарибих и така а относно книгите за фотография про4ел сам 3 или 4 но непомна авторите им както и да е аз сам просто фен и да си щтракам си ме кефи иначе аз сам в савсем друга свера аз сам заваршил философия и мойе да се каже че няма вразка с фотографията значи да го купа става за прости снимки супер [beer] [smilie24]

Дата:   25-01-05 21:08

абе който го дава ще смъкне на 100 сигурно [smilie6] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна