Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Konika-minolta A200
Автор: Samara   
Дата:   20-01-05 15:08

може ли някой да каже нещо лошо за тази машинка, че като чета.....никак не е лоша, а е и малко по-евтина.....рингчето за ръчния фокус, май е механично макар че прочетох различни неща, а и два ринга ли са или един......гледам и приставките не са много скъпи.....1,5 теле е 150 $[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Konika-minolta A200
Дата:   20-01-05 15:38

а да бе, корпуса метален ли е или пластмаса, така и не разбрах, навсякъде пише различно.....май има търговци тук на минолта, може и те да кажат......благодаря ![smilie11]

Автор: alex_markov   
Дата:   20-01-05 16:40

Аз Не съм от Търговците, а от потребителите:) Имам А200 от Коледа и съм доволен (дори Много), малко е бавен авто фокуса на мрак Но иначе е трепач апарат. има два ринга, Зоома е механичен, Фокуса Не е. Корпусът е Пластмасов (мисля си) но добре направен.
Ако имаш други въпроси - питай:)

Автор: SLR   
Дата:   20-01-05 17:31

Ako ползва "бодито" на А1/А2 то би трябвало да е метално.Аз сам със А1 и съм много доволен.Съотношението цена/качество беше добро а предполагам че А200 е наследник на 8 Мегапикселовия А2 което си е убавиня:)
Alex Markov-да имаш представа къде мога да купя някакъв UV или SKY филтър за отпред да ми пази обектива???
......става въпрос за София де;)))

Автор: sd   
Дата:   20-01-05 17:58

корпуса е метален, ако искаш да го видиш на живо има го в Технополис и при нас в офиса. Пиши ми на мейла за повече подробности

Автор: carl_cox   
Дата:   20-01-05 18:58

SLR- ще си позвола да изпреваря alex_markov и ще ти предложа този вариант за това което питаш http://etronicsbg.com/view.php?cat=14&vendor=42&product=229

Автор: dimchev   
Дата:   20-01-05 22:55

имам А2, супер апарат от този клас

Дата:   21-01-05 07:23

за sd, пратил съм ви мейл ! благодаря

първа  назад  1     всички  напред  последна