Автор: J0R0
Дата: 19-01-05 16:29
Значи, преди няколко дни ми се обажда Laf по телефона и ми разказва следната невероятна история.
Бил си в Търново, заговорил се с някакъв комшия, станало въпрос за снимки и оня му казал, абе ти познаваш ли Жоро Величков. Лафчо му казал, ми познавам го, а ти откъде го познаваш?
Не го познавам, казал оня, и разкалал как си купил сп. "Одисей" декемврийския брой с годишния плакат, колко се впечатлил от снимката на плаката и т.н.
Ще му носиш на тоя фотограф едно кило ракия от мене, казал комшията, и дал на Лаф едно кило домашна ракия за мене, която преди няколко дни ми беше предадена.
Много ме трогна тая история, казвам ви!
Честно, много ме трогна!
Повече от всички награди, дето съм получавал досега. Ей така, напълно непознат човек да ти прати едно кило ракия защото го накефила някаква си твоя снимка, направо не е за вярване.
И тъй като съм вече на такава възраст, дето цяло кило ракия ми идва много, викам, я да я изпия с приятели.
Та ако има някой навит - може в събота и неделя да отидем на някоя хижа и да изпием ракията. Да съчетаем полезното с приятното.
Мен сигурно няма да ме има следващите два дни, но в петък вечер ще вляза да прочета дали сте измислили нещо или ще се наложи сам да се мъча с килото.
|
|