Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Обективи за Krokus
Автор: BuzzFuzz   
Дата:   16-01-05 16:00

Днес ми изпадна един Krokus ,но за съжаление без обективите и ми казаха че ставали обективи от Зенит Практика и тнт М42 я ми разяснете моля какви трябва да бъдат обективите !!!
Имам един Хелиос 2/58 пробвах да го напасна но резбата на увеличителя е доста по голяма !!!

Отговори на това съобщение
 Re: Обективи за Krokus
Автор: snooper   
Дата:   16-01-05 16:17

Shtoto se opitvash da vratnesh obektiva na rezbata za sreden formnat, prosto si nameri krokuskia prehodnik za leica format.

Автор: SLR   
Дата:   16-01-05 17:08

10X Snooper,добре че Buzz подхвана темата че и аз се чудех защо стъпката на резбата е различна[beer] [beer] [beer]

Автор: Nelvis   
Дата:   16-01-05 18:52

rifo@abv.bg imam obektivi.

Публикацията е редактирана (16-01-05 18:52)

Автор: icikonti   
Дата:   17-01-05 10:06

И аз имам два Крокуса - 45 мм и 105 мм - първия за копиране лайкаформат , другия за 6/9 см .Оригинални в кутийки - двата за 10 лв , доставката допълнително!!![beer]
0887640708
или
mr_hristov@abv.bg

Публикацията е редактирана (17-01-05 10:07)

Автор: cooler   
Дата:   17-01-05 12:04

Buzz, пробвай с тоя Крокус, ама да знаеш че е голяма мазня оптиката му.Виж кви преходници ще намериш и звънни.Имам нещо да го пробваме.

първа  назад  1     всички  напред  последна