Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Скукааа..ама не
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   16-01-05 13:15

Снощи направих нещо непривично. Прочетох текущите теми - скука. Стоев беше бутнал една интересна, някои му казва - не бутай все стари теми...та аз реших да разгледам назад, направих няколко отскока. Пак скука - защото имам слонска памет и нищо интересно и ново в архива. Намерих една от stoevmobile и взех, че я бутнах . Нищо ново за мен /темата, не бутането..бутането не ми беше навик/...но като се замислих, еми...поне 70% от новите форумци би била интересна. Темата се казваше нещо от типа "защо ни напускат безвъзвратно Krassy,Krassy-office, G dp" и подобно.
Темата беше кротка, кратка и градивна. Снощи в същия дух под нея дискутирахме със Jumbo, SaS, stoevmobile.
Днес със сутрешното кафе си гледам коментарите под снимките. Лек автоматичен анонимен откос от 7-8 коментара в доста познат стил/човек. Викам си, а да кликна да отворя /че този човек имаше по едно време и официален ник анонимен/ - нъц. Викам си ц-ц-ц я да видя темата, нещо да не се е поушашавил.
Темата я немааа!!! Ръчкам надолу-нагоре...е нема я и тва си е! Казах си, да не се е изцепил някои нещо и да е закрита....но не е и това, активността и потъването бяха доста бавни.
Защо ли през главата ми мина един момент с промяната на името на една тема с име на фотообектив - Вивитар /без отбелязване, че е редактирана...та да излезе после, че съм говорил разбирш ли за друг.../...та си викам, да не е подобно, ма не!
Тъи като думите са ми в главата, че целите изречения дори...пускам търсачката и пиша: "Кънчо=Краси","а добро утро","слаби ангели","сапунка"/не сапунерка[smilie5] /,"856-ти епизод","Торн и Рич" и какво ли още не....но търсачката нищо подобно не ми поднася.
"Разузнаването" обаче ми беше поднесло, че има някакво "синдикиране" и то можело да бърка подобни неща. Викам си - аз веднъж да бутна стара тема...е са да се синдикира - по дъжд качулка. Наложи се да се ограмотя аджаба кво значи това самосиндикиране..ама то такива неща не моело да прави чак /с търсачката дори/.
Все пак докато рових 1/2 час барем намерих 1-2 четива, е така да си прочета.
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=25598&t=25564&phorum_uriauth=#reply_25598-Тайният живот на форумите
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=52719&t=52404&phorum_uriauth=#reply_52719 -Фотоесе по тема
Викам си, брей...или аз съм склерито...или технологиите вече са взели супервръх над задапаратното/мониторното устроиство. В крайна сметка се успокоих и си викам - все ще се намерят няколко непромити мозъка като моя, със слонска памет..дето помнят - що да не ги насоча...към мисли /щото не държа резервно копие на ФФ върху харда си/.
[smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: Скукааа..ама не
Автор: boni   
Дата:   16-01-05 13:24

Моби ,аз лично изтрих темата ,защото освен до разправии до друго нямаше да доведе .
Много ви моля за повече толерантност един към друг.Това е форум за фотография ,не издребнявайте.

Автор: Kuncho   
Дата:   16-01-05 13:27

Абе Моби, какво ти става бе човек!!!
От вчера 6-7 часа нататък бях извън града и водех доста по-интересен и пиянски начин на живот и имам сериозно алиби за това, сега се събуждам по обяд още не истрезнял и поредната простотия от твоя стран!
Поспри се!

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   16-01-05 14:00

boni - изтриването (изличаване тотално) на тема не го намирам за уместно. Още повече, че в нея нямаше нито един цинизъм или нападка - отличителна черта на много теми, в които съм сезирал админа напразно.
Все пак благодаря за яснотата по въпроса.

Автор: boni   
Дата:   16-01-05 16:27

Моби ,не е най-страшното цинизмите в тоя живот...Има други неща ,но не мисля да ги обсъждаме тука. Имам мейл,който иска да ми пише,съжалявам ,но в момента ми е счупен основния компютър (лаптоп)и е на ремонт ,та използвам един 8 годишен лаптоп ,който е много слаб и претоварен и не ми се дърпа ICQ на него,че и без друго забива постоянно.

първа  назад  1     всички  напред  последна