Автор: assens
Дата: 11-03-04 10:23
Здрасти Павел,
Cameta са един от най-големите фото магазини близо до NY. Освен това са може би едни от най-коректните онлайн магазини. Това че продават през Ebay-store е защото така им е по-лесно, вместо да се занимават да си правят собствен онлайн магазин.
Аз лично си поръчах от Cameta неща за около $2000 без абсолютно никакви притеснения. Първо имам препоръки за този магазин от много добър мой приятел, който живее в NY, и познава хората лично. Второ доставката ми я направиха за 3 дни с UPS ground и всичко беше перфектно.
Цените сам им ниски, защото - те не предлагат хиляди неща, и освен това имат директни договори с фирмите производители.
Аз горещо ти препоръчвам да пазаруваш от Cameta, ако цените и коректността им те удовлетворяват..
последно, естествено, че предлаганите стоки са нови! Cameta предлагат и 2-ра ръка, но изрично на техния сайт. много рядко пускат и нещо втора ръка през ebay-stora, но то се слага в категория used equipment.
обърни внимание на цената: Buy Now price - това е цената на която може да си купиш каквото си си харесал.
Двата Canon 300D,който предлагат не са нов - там си пише, ако четеш, ще видиш че са Factory Demo.
Аз си купих нови апарати, светкавица, и др..
и съм доволен,
успех,
Асен.
|
|