Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 PENTAX_6x7 + 4/135mm_macro = продавам
Автор: IKB   
Дата:   27-08-06 22:38

PENTAX 6x7 - camera body + шахта ;
обектив - 4/135mm MACRO + ориг. калъф, сенник, филтри, макро пръстени .

цена : 1200 лева

Отговори на това съобщение
 Re: PENTAX_6x7 + 4/135mm_macro = продавам
Автор: dashrendar   
Дата:   27-08-06 23:01

[smilie24]

Автор: kolov   
Дата:   27-08-06 23:20

[smile] [smilie24]

Дата:   27-08-06 23:46

telefon : 0888 526 307
032 215 805

Автор: GenaDP   
Дата:   28-08-06 00:06

Само обектива?

Дата:   28-08-06 00:36

само обектива - 950 leva , нов е ,малко употребяван, в ориг. кутия и калъф на пентакс .

Дата:   28-08-06 01:32

Мне, мерси... за тея пари ще си взема 100 макро, че и пари за почерпка ще ми останат доста.

Автор: Cristinel   
Дата:   28-08-06 08:11

верно е скъпичък![smilie24]

Автор: ahab   
Дата:   28-08-06 09:40

И тогава само тялото става 250 лв?

Дата:   28-08-06 09:52

Да бе, ще си вземеш ........
Нов в " B&H " 100 mm macro e 1150 US $, без такса 6% , без сенници , филтри и макро пръстени , а и ще ти го сложат в куфара , пък ти ще се молиш по време на полета , да не ти загубят багажа .........
Доста пари ще ти останат за почерпка , ако си вземеш някой от ошмулените 6х7 - ІІ-ра ръка " такумари ", които преди 7-8 години шотландската полиция дари на софийската един кашон , тя ги бракува , а един фен на 6х7 ги разпродаваше с голям ентусиазъм ....

Дата:   28-08-06 09:53

[smilie5]

Публикацията е редактирана (28-08-06 10:21)

Дата:   28-08-06 10:14

Кристинел , не се бъркайте , ако не сте на ясно за какво става дума .........
Вие ми цитирате макро за лайка формат и при това автофокус ....
Влез отново в "B&H" - но на МЕДИУМ ФОРМАТ - там е написано 1149 $ !!!

Автор: Ivan_A   
Дата:   28-08-06 10:15

Това е обективът: текст

t.e.цена в B&H 664$
Kato nov e![smilie24]

Дата:   28-08-06 10:35

Точно така - това е цената в B&H, както е цитирал Иван_А - това е обектива 4/ 135 мм Макро !!!
Скъп е защото , " задната капачка " е работещ 6х7 см фотоапарат ...
А е скъпо , защото на филма от него ,като сканираш 6х7 кадъра на сносен скенер се получават не 16, а 170 милиона пиксели !

---------------------------------------

Ако някой се интересува - вижте снимки на Пентакса 6х7 + 4/135мм в профила ми ....

Публикацията е редактирана (28-08-06 14:53)

Дата:   28-08-06 15:32

Имам 6 обектива SMC 67 като нови, всички са купени на цени далеч под тея в B&H. Мисля, че това изчерпва темата (поне за мен).

Дата:   28-08-06 16:47

Е па ... като имаш 6 обектива "67" купени на безценица, не значи че от сега нататък трябва всичко "67" да купуваш на безценица ...
И за мен е изчерпана темата с теб, или по-точно баснята на Лафонтен за лисицата и " киселото грозде " ....

Дата:   28-08-06 18:23

Лисицата не я мисли, тя пазарува от eBay, и не и дреме за цената на тукашното грозде...

Само за сведение - цената на подобно желязо е средно $250-$300 на старо на острова, в САЩ се намира и за под $200.

http://cgi.ebay.com/Pentax-67-135mm-Macro-Lens-Plus-Ext-Tubes-Mint_W0QQitemZ......

http://cgi.ebay.com/Pentax-67-135mm-F4-Telephoto-Marco-Lens_W0QQitemZ......QQihZ001

http://cgi.ebay.com/Pentax-67-135mm-macro-lens-lense_W0QQitemZ......

Ае плувай...

Дата:   29-08-06 10:58

OOOOOO , Евгениев , нали затвори темата ???

Защо дращиш още по вратата ....

След , като нямаш намерение да купиш почти нов от реален , а не от виртуален продавач на секанд хенд оптика по снимка , с целия произтичащ от това риск , за какъв се буташ в базара ....

Плувецо , Аз пазаря от " B & H " - ново , с фактура и 3 годишна гаранция !!!

Защото , не съм търговец на дребно , на когото целта е като го купи от ебайя , да го препродаде на колега с печалба " ...че и пари за почерпка да останат доста . "

На мен ми прави удоволствие да снимам с качествана и нова техника , вместо 7-8 трошляка от ебай си ...

Като си шрайбел линковете на ебей, нещо си забравил , че обектива се продава със задна капачка - пентакс тяло 6х7 и то в много добро състояние ...

Дата:   29-08-06 14:00

Ако се не лъжа, цената от 950лв. беше само на обектива, тая твоята капачка не ми трябва - имам си от II версия. А всичките тея, дето сега ги продават обективите по ибея - и те са ги купували на времето от магазина, не са ги брали по дърветата.

И още нещо май не вдяваш - ти си ми също виртуален продавач, дето стъклото му също е втора преснота, и също по снимка трябва да го купя - но за разлика от тея в ибей ти даже и рейтинг си немаш, че да те видя що за стока си. Колкото до телцето, дето си го показал - било е "качествена и нова техника" по времето, когато съм ходил в детската градина.

Ае, търси си мераклия, дето ще му направи удоволствие да си купи тая железария на цената на нова. Мен нещо подобна перспектива въобще не ме радва...

Дата:   29-08-06 22:27

Явно не можеш да си затвориш темата, както декларираш от два дни - легна ти това желязо на сърце ...

Абе, красавецо , ще ми се да те питам , как ходиш да снимаш с толкова много 67 ленсове ? Та те със статива тежат колкото каса бира ... Или си ги съзерцаваш на рафта с ръка мушната в джоба на гащите и само в неделя им хвърляш по една гидория за блясък ...

Аз съм за разлика от ебай не виртуален, а " РЕАЛЕН " продавач !
/ виж речник за чужди думи /

Аз мога да ти дойда на крака във Варна и докато си пием питие с Г.К. , ти да си завъртиш и проявиш един филм, а аз да ти направя 10-15 % отстъпка , ако си пич ...
Това е моят рейтинг !!!

И още нещо ! За втори път те питам :
Защо след като имаш 6 бр. 67 и нямаш намерение да купуваш се вреш в тази тема на базара ?

За да си почешеш егото ?

Или защото не си си пил розовите хапчета ?

Що се отнася до каруцарското ти мнение за тялото_67, без да си го видял, пробвал - наистина си на ниво детска градина - пропилял си хубавите години без да научиш нещо ...

Дата:   29-08-06 22:33

[smilie5]

Дата:   29-08-06 23:40

В грешка си, 7 обектива имам, не 6, но 7-мия е 90LS, та не го споменах, щото идеше реч за SMC 67 стъклария.

135-цата ти бих я купил, ако цената ме устройва, но случая определено не е такъв. Както и да се напъваш, не можеш ме убеди, че съществува причина, поради която си заслужава да платя тройна цена, за да си взема твоето стъкло...

И не ме плаши с ибей - ползвам го от 6 години, и имам над 350 сделки там.

Колкото до тялото - апарат ти е на най-малко 17 години, а подобна възраст нещо не ми се връзва с понятието "нов".

Автор: Ivan_A   
Дата:   30-08-06 07:40

GenaDP, какъв ти е проблемът?!

Нали си търговец, освен фотограф?
Значи ли, че като обявиш нещо за продан, всеки кибик, който му е скъпо и не е съгласен с цената ти, трябва да се пъхне в ebay и да показва ниски цени? Та нали толкова пъти си писал срещу подобни изцепки!

Продавачът си е казал цената - ако има заинтересован - ще се обади, ще се разберат.

Не се интересуваш -добре.
Не пречи - с нетърговски похвати.

Обективът е като НОВ.
А за да излезе по-евтино - има и "задна капачка" - отлично работещо 17 годишно тяло 6х7. И продавачът е склонен на ... писал е в по-преден постинг.[smilie24]

Публикацията е редактирана (30-08-06 07:47)

Дата:   30-08-06 08:03

Гена,Гена - явно тази моя оферта те хвана за душата ...

Ами то ако речеш да си го купиш макрото от "B & H " , с таксите и пола-филтъра трябва да шариш на ню-йоркските евреи 800 долара, сиреч 1200 лева .

В такъв случай , тялото 6х7 , макро - пръстените, и останалите 4 филтъра + г. сенника ти идват без пари ...

Кво ти дреми на колко години е тялото - на харизан кон , зъбите не се гледат...

Пък ако толкова ти пречи това тело - не го взимай ! Тамън ща те замоля , като поръчаш обективи от ебай , да ми земеш некой за 200-300 долара - може малко да му тракат лупите , даже някоя да липсва , ама фотографията ще ми е по-по -арт и по концепсуална ...
/ дано не забравя да видя в речника, кво значеше последната дума .../

Айде със здраве , че кафето ми истина ...

Дата:   30-08-06 11:26

Аман бе. Казах, че цената не ме устройва, и точка. Ама вие двамата се изсилихте от 9 кладенеца вода да ми мъкнете, за да доказвате колко е примамлива тая оферта. Е да, ама не.

Тяло не ща. Има си, по-хубаво при това. И пръстени имам. И шахта също. А за разлика от повечето кибици, аз наистина си пазарувам от ибей, и обявената цена не ме устройва. Толкоз ли е трудно да го вденете?

Айде, продавайте на гъмжилото от желаещи, неспособни да устоят на тая примамлива оферта. На мен гроздето ми е кисело, отивам да си избера нещо по-сладичко.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР