Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Canon 300 D
Автор: Блясък   
Дата:   16-08-06 23:46

Комплекта включва :

Тяло 300D, китовия обектив EF-S 18-55 F3.5-5.6 с капачките, CF 512мб, две батерии (Канон и Уномат), чанта за рамо, побираща апарата с обектива, както и всичко с което се продава с апарата-книжки, зарядно, диск.

Състоянието е много добро, аз съм снимал 2550 кадъра, но е купуван от ръка преди 5 месеца (от съфорумец), така че не мога да кажа на колко кадъра е общо. Все пак гарантирам, че работи без грешка! Никакви забележки по външния вид, само леко поизтъркана боя по ръбчетата. Апарата е с подобрения фирмуейър (хака на Вася), с който има достъп до "къстъм фънкшън", FEC и всички останали благинки от Вася. Обектива е бил винаги с UV филтър.
Тялото/обектива не са запрашени, понеже нямам друг обектив и не се налага да сменям.

Цена - 900 лв.

Желая да продам всичко накуп, защото няма да ми стигнат паричките за 350-то. Така че, ако е възможно-всичко заедно!
Причина за продажбата-скок на 350D.

Апарата може да се разгледа във Варна.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Canon 300 D
Автор: mano   
Дата:   17-08-06 00:11

Препоръчвам ти да си го запазиш и да си купиш още някой и друг обектив. Щрака е чудесен.

Автор: asahi   
Дата:   17-08-06 00:11

Това никакъв скок не е. Скок е най-малко към 30Д. По-добре давай пари за стъкла.

Автор: darksorrow   
Дата:   17-08-06 00:12

че то между 300 и 350д разликата е, че вторият е по-неудобен, бе, човек ;)

лично мнение, не искам да спамя [smilie3]

Дата:   17-08-06 00:14

Ами прави сте, но пък 350Д-то е ба 1000-2000 щрака, и е на приятел; състоянието е "като нов". Аз за това се изкуших

Автор: asahi   
Дата:   17-08-06 00:15

Разсъждаваш като автоджамбазин.

Дата:   17-08-06 00:17

[smilie5] да бе, верно... 300Д-то много яко на външен вид.

Дата:   17-08-06 00:18

Както asahi каза, ако ша е upgrade поне на 20D ili 30D. И пак ти казвам купи си хубави стъкълца и ще видиш, че в ръцете си държиш много мощен инструмент. 1.7Mpx в повече няма да подобрят снимките ти с китовия. Всичко, което ти пишем тук е вярно и е добре да не взимаш прибързани решения за да не съжаляваш после.

Дата:   17-08-06 00:22

Яко ме разколебавате, да знаете... Аз си имам едно наум за 17-55 Ф2.8 ИС, ама изръпнах от цената. Верно ли е че на 300Д затвора държи доста повече от на 350-то? Най-вече това ме привлича в офертата на приятеля ми с 350д-то

Дата:   17-08-06 00:25

Държи не държи смяната е 180лв и става като нов поне за още 70-100 000 кадъра, така че съветвам те НЕ ГО ПРОДАВАЙ и не прави глупости. Виж и базара за М42 обективи. Не са скъпи а някой от тях са с качеството на канонски обективи с цена над 1000лв.

Автор: mad_rad   
Дата:   17-08-06 00:27

Това със затвора си е направо божа работа...[smile] Послушай останалите и ще се чувстваш много добре - апаратът ти остава така и така неизползван, а 300Д е много хубава машина! [smilie24] Купи му хубави стъкла и ще го усетиш като нов! [smilie24]

Автор: danny_falin   
Дата:   17-08-06 10:27

не прави глупости наистина

по добре стъкалца
виж сега се продава в фотопавилион едно
почти неизползвано стъкло 17-40 ф4L
на смешната цена от 1100 лв.
към такива покупки се ориентирай не към смяна на чудесното тяло далеч по-удобно от 350.
350 се държи с пръсчетата, поне в моята лапа е адски неудобен.
поздрави и дано се сдобиеш с някое читаво стъкло.

Автор: Dady   
Дата:   17-08-06 13:52

Podkrepiam kolegite po otnoshenie na tova che niama smisul ot 300d da minesh na 350d.
Senzora na 300d e po goliam i kachestvoto na izobrajenieto e po dobro otkolkoto na 350d, no tova sa pochti nezabelejimi nesta.
Verno e che 350d ima novi funkcii, koito lipsvat pri 300d, no i te ne sa tolkova sashtestveni.
I ne na posledno miasto cenite na staro na 300d i 350d veche pochti se izravniha.[smilie3]

Дата:   17-08-06 15:43

Благодаря на всички ви! След толкова единодушни мнения от ваша страна, най-накрая реших да се откажа от продажбата на 300д-то.
Извинявам се на всички евентуални купувачи за неоправданите надежди. Извинявайте! [cool]

ОТТЕГЛЯМ СИ ОФЕРТАТА !!!

---==== край на темата ===---

Автор: WiShY   
Дата:   17-08-06 15:55

Браво...начи има и добри хора в тоя сайт [smilie24] Както Бони каза ако имаш някъв ДСЛР с кроп фактор единствения скок който има някъв смисъл е към ФФ [smilie6]

Автор: oli4ka   
Дата:   18-08-06 00:27

Боже !!!Прости ми ,че напразно споменавам името ти, НО !!! За първи път виждам подобно отношение.
Няколко поста, но толкова много неща .Кратко ,точно и ясно с отношение и съпричастност, към проблема . Градивност на изложенията и най-вече позитивизъм.Собствено ,аз приветствам подобна позиция, провокираща човешкотно у човека .За, което благодаря .Успех на всички ЧОВЕЦИ във ФФ.

Дата:   18-08-06 01:20

[smilie24] Разбира се че има ХОРА във форума.

Автор: kafeza   
Дата:   18-08-06 01:49

EOS 10D rulll е това е хубав абгреит според мен ако си рещил да го продаващ[smile] или ас поне така направих[smilie6] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР