Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Купувам Светкавица Canon Speedlite 580 EX
Автор: juliyan   
Дата:   21-07-06 12:02

Купувам Светкавица Canon Speedlite 580 EX, на добра цена[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Купувам Светкавица Canon Speedlite 580 EX
Автор: fobo88   
Дата:   21-07-06 12:23

Ako e dobra cenata 6te kupim 2[beer] [smilie24]

Автор: ALBIREO   
Дата:   21-07-06 12:28

А може 3... ;) ако до тогава не съм си купил 430ЕХ

Автор: pepi34   
Дата:   22-07-06 01:12

от доста време ви виждам че търсите нещо за без пари ама май няма кои да ви предложи, и а бях като вас но накрая се отказах и си поръчах нов внос от USA от един известен доставчик тук в форума с гаранция за 730 лв и тези дни я чакам.доколкото знам освен моита има още 1бр. ако имате интерес ще му предам да пише и да я обяви за продажва.

Дата:   22-07-06 02:53

pepi34, ами очевидно не търсим за без пари, просто не искаме да даваме повече, отколкото струва.
Примерно, на тези твоите 730 лева, втора ръка е нормално да се дадат около 500 лева.
ОК, може да стигне цената и до малко повече, но над 600 не е реално [smilie24].
Говоря за 580ЕХ втора ръка.

Дата:   22-07-06 04:07

естественно че си прав, тук нещата втора ръка вървят скъпо, и на мене понеже ми писна от боклуци затова вече поръчвам само ново.Но помисли малко ако ти продаваш 580EX втора употрева и е като нова ще я дадеш ли за 500лв.Аз не и защо да я продавам като няма по добра от нея от Канон.Освен ако не минавам на Никон например и продавам всичко.Или ако съм репортер и снимам 24 часа до смърт що да не е като нова ако е пазена и с удоволствие ще ти я пробутам за 500лв и ще купя нова за 730 щото ако не си чувал този модел гори здраво и ремонта е като за нова.За да разбереш изгодна ли е сделката помисли ти би ли продал за цената която искаш да купиш.Ама пусто беспаричие!!!!
Аз така купих от известен соф. Фотограф обектив 28-70 2.8L запазен малко ползван за 1300лв стегнат абе направо девствен ама после установих че не е девсвен а отворен отвсякаде че даже и отзад и го върнах.
После ревеики купих нов от OTVORENIA - известен тук доставчик и то 24-70 2.8L за 2000лв и гаранция и реших проблема. а и аз нямям толкова време за денонощно присъствие тук.На мераклиите УСПЕХ.Предполагам знаете че 580EX нова и гаранции спокоино може да намерите намерите тук за 700 - 750лв. поне от няколко доставчика

Автор: Viper   
Дата:   22-07-06 09:41

ALBIREO,много са ти интересни сметките.В щатско един обектив 17-40 е 700$.Сега цитирам: "на тези твоите 730 лева, втора ръка е нормално да се дадат около 500 лева".
По тази логика трябваше да си продадеш обектива 17-40 за около 450$! Спомни си сега колко му искаше ти,когато го продаваше...Или твоята формула е в сила само за останалите?[smilie5] За мен направо си търсиш за без пари! Не се заяждам,да знаеш,но наистина с тези твоите сметки няма да я бъде.Нямам отношение по въпроса,нито предлагам 580EX,нито търся да купя,понеже не мисля,че съм чак толкова добър фотограф,че да ми трябва точно този модел.

Дата:   22-07-06 11:47

Защо не оставите цената да се коментира между купувача и продавача?
Viper - имах оферта за обектива 1150 лева. Нещо да кажеш?
Това за колко пари търся нещо, си е мой проблем, който доста често решавам успешно.
Ако не намеря това, което търся в срока, който съм си определил, знам къде продават нови.
Поздрави [beer]

Автор: krp   
Дата:   24-07-06 01:28

pepi34 щото ако не си чувал този модел гори здраво и ремонта е като за нова

туй направо ме накефи.....какво ли ще и изгори на една светкавица???? Като се замисля? Ами май ще е лампата... дето струва 15-20Еу...[shtrak]

Дата:   24-07-06 02:17

Има и интегрални схеми ;)

Дата:   24-07-06 03:12

Ако нямаше какво да изгори , нямаше да струва толкова, а за незнаещите изгаря цялата платка и ремонта е около 250$, освен това работи добре само с по новите цифрови на канон които също имат ТТL - 2, при други модели не само че няма нужния ефект а и точно при тях е увеличен риска от изгаряне , а за KRP дето смята само лампата мога да му продам за 30EURO една SOLIGOR34 дето наистина май няма кво да и изгори.Светкавицата е нужна повече на определени хора които наистина имат начин да и избият парите и снимат в много бързо променяща се обстановка и не е нужно да са даже професионалисти, истинските професионалисти се справят отлично и с много по нисък клас техника.

Дата:   24-07-06 03:18

За забележката цената да се коментира м-у купувача и продавача добре ама тук няма продавач а има поне 3купувача а светкавици за продаване има но при тези цени продавача явно даже не смята да ви уведоми че ги има, а я пишете че търсите 420EX да видим ква надпревара ще стане макар аз имам такава и съм доволен от нея.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР