Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Доставки от чужбина с куриер
Автор: ken   
Дата:   27-03-05 18:51

Здравейте,
някой има ли информация при доставка от чужбина на техника, посредством fedex,UPS и др. такива дали стоката се обмитява?

Отговори на това съобщение
 Re: Доставки от чужбина с куриер
Автор: digitalstore   
Дата:   27-03-05 19:10

Ne,daje ti davat bonus 20lv,4e podpomaga6 opazvaneto na okolnata sreda vnasiaki nova tehnika.

Автор: rooster   
Дата:   27-03-05 19:17

KEN az su6to iskam da si poru4am fotoaparat ot usa oba4e neznam kak 6te mi pomogne6 li pls

Дата:   27-03-05 19:24

ще постна ако имам повече информация. за сега обикалям из сайтовете, гледам цени, такси и т.н. най-чистия вариант е някой да ти го донесе като се прибира, но не можеш да ангажираш някой да пише писма и да се обяснява на някой сайт за продажба, ако нещо се забави. Ако не стане далаверата от индонезия, ще чакам един приятел да си дойде от US да донесе olympus8080/300D/G6 или какво да е от там, защото тука са кожодери. за 8080 ти искат 1800 лв при условие, че можеш да си го вземеш от склада на олимпус е ebay за около 550$ и по-малко ако си късметлия. Проблема е, че времето си минава а още нямам апарат ... затова разитвам за куриерите ....

Автор: rooster   
Дата:   27-03-05 19:33

i az sum taka ve4e otka4am bez aparat eto tezi dva saita i ako znae6 kak moga da si poru4am ot tqh i kak se pla6ta molqte pomogni www.bhphotovideo.com
www.usaphotonation.com
prosto nqmama priqtel koito da znae kakto i priqtel v 4ujbina

Автор: siluet   
Дата:   27-03-05 22:14

Обърнере се към digitalstore и си решавате проблема с доставката и ДДс-то.

Автор: lpa   
Дата:   27-03-05 22:17

По принцип можеш да си поръчаш от доста чужди саитове и да платиш с виза или др. кр. карта, но обмитяването си му е...о м.....а. Плаща се 20% ДДС+още митнически такси и най-добрият начин е по ибей да се разбереш с човека, от който го купуваш, за да впише различна стойност на апарата. Аз съм купувал от чужбина и за 200$ апарат платих около 70$ дсс + мит.такси., така че имайте едно наум.[beer]

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   27-03-05 22:34

Кен за да спреш да се луташ
e-bay.com
Аз си купувам всичко от там !!! за 220$ си купих Никон ФМ 3 обектива 6 филтура 2 чанти сет за почистване и некви други неща! Доставката ще ти излезне 60$ с застраховката . Над 100$ се плащат 20% от сумата!!!

Автор: japanese   
Дата:   28-03-05 06:40

ken...nai golemia dalaveragdia, stava vse po malak ....momchetata v honk kong pak ste gladuvat ..
..ken ako pitash i v druga tema kakvo e mito? veche neznam kvo ste te pravim ..

Автор: japanese   
Дата:   28-03-05 06:42

i po tiho che v drugata tema chaka ciala bulgaria da im vnasiash 300d-ta i ako razberat che neznaesh kvo e mito ste te linchuvat ..

Автор: jumbo   
Дата:   28-03-05 09:34

тука са кожодери. за 8080 ти искат 1800 лв при условие, че можеш да си го вземеш от склада на олимпус е ebay за около 550$

после като ти се рзвали и платиш по 200$ транспорт с куриер за сервиз ще видиш кой е кожодера......

стига сте гледали в чуждото канче замислете се какво стои зад тази цена

Дата:   28-03-05 21:37

хехехех мито знам какво е, но каква е ставката? нямам митническа тарифа под ръка .... пък и идеята е каквото и да се достави все да е с млако мито и ддс. как ще стане, това е друг въпрос. Ама какво да се прави - беден човек жив дявол, с 500$ в БГ какво да си вземе човек ? а95 от технополис ???? че това си е подигравка , не съм нито професионалист който взема по 50$ на снимка,нито съм собственик на рекламна къща или фото, нито парите са ми излишни, но това не пречи да искам нормални цени ...

Публикацията е редактирана (28-03-05 22:33)

Автор: alexstudio   
Дата:   28-03-05 22:16

Мисля че ставката е 8,2% и отделно отгоре ДДС.Номерът е да се внесе на по-ниска цена.
Напушва ме смях как обяснявах на една митничарка в пощата(при пратка получена от Германия с куриер)що е то "softbox".Иди обяснявай що е туй..Накрая като го разпънахме бокса и го минахме за палатка...[smilie25] То си беше почти палатка алпийка-90/150см.Няма да казвам марката да не правя реклама на фирмата..[smilie5]

Автор: svetal   
Дата:   28-03-05 22:37

ставката за дигитален апарат Е НУЛА ТАРИФЕН КОД ......,
ЗА ОБЕКТИВИ-6.7%
ЗА ЛЕНТОВИ -8.6%ако те интересува нещо друго питаи на е-маил

Публикацията е редактирана (28-03-05 22:59)

Автор: slonio   
Дата:   29-03-05 00:08

ot ebey pristigat li i vinagi li sa v dobro sastoqnie https://photo-forum.net/joro/emoticons/005.gif

Автор: explorer   
Дата:   29-03-05 00:26

eBay не е магазин, а място за търгове. Това не е един, а хиляди продавачи, между които има всякакви - честни и мошеници, имат си различни изисквания и т.н. Въпроси от рода на "от ибей пристигат ли и винаги ли са в добро състояние" са меко казано глупави. Ползвайте търсачката на сайта - дискутирали сме много пъти как става купуването от eBay. Не е проста работа, затова има хляб за такива като digitalstore.

А иначе потребителят е прав да иска цени като американските. Никакви извинения не са приемливи - ама сервиз, ама гаранция, ама мито, ама данъци... щом мога да си го купя евтино оттам, няма да купя скъпо от тук, това е, просто и ясно. Който е решил да си вади хляба с търговия, ще се наложи да ми предложи нещо, която не мога да свърша сам. То на цени на дребно + мито и ДДС и баба знае. Който не може да е търговец - да си търси друга работа, кой за каквото е учил.

Автор: slonio   
Дата:   29-03-05 00:32

mnoo iz4erpatelno[smile]

Автор: namaste   
Дата:   29-03-05 01:30

bravo, explorer![smilie24]

Автор: ejko   
Дата:   29-03-05 09:06

За jumbo само да кажа, 4е аз си взех на времето моя фотоапарат от щатите и не се е повредил!!! А ако се беше, със спестените пари, че не си го взех от тук мойех да си го пратя още 3 пъти до САЩ... така че стига си укорявал хората, че търсят по евтиното!!!

Автор: lpa   
Дата:   29-03-05 09:27

Аз си взех преди година един никон от Щатите и работеше перфектно половин година докато не го изгубих [smilie5]. Така че пак бих си взел и без гаранция стига да е на "Щатска" цена.

Дата:   29-03-05 09:39

това е много добре
и аз си взех моя Ф100 от там с една тънка разлика обаче не е дигитален, професионален е и не е склонен към повреди за разлика от всички дигиталки в момента......

само че се ядосвам на експерти които твърдят че фирмите са кожодери без да са преверили фактите около вноса на такава техника

що не си купувате доматите от турция ами ги ядете тук внесени от друг за по 3-4 лв килото???
внесете си 100 кила домати и ще ви излязат по левче

Автор: n1x0n   
Дата:   29-03-05 10:18

Че фирмите са кожодери, спор няма. Защото аз знам фактите около вноса и оправдания "струва толкова щото имаме ехееей кви разходи за сервиз, плащаме ехееей кви мита и ДДС-та и ни остава тооолкова малко за пачалба" са супер смешни при разлика в цената два пъти, спрямо крайна цена на друг търговец, който също има разходи по вноса, също дава гаранция и също си е начислил печалба.
Просто у нас всеки иска с 2 продадени апарата да живее 1 година.

Автор: SLR   
Дата:   29-03-05 10:28

Във Франция,където цените са по ниски от тука и където съотношението заплата/цена е доста различно,също си купуват техника от Щатите.
Четох преди време една статия в Chasseur D'images където бяха стигнали до извода че 1Gb CFкарта(тогава това беше мах-а),със платени всички данъци,такси и транспорт,пак им излиза с 50-70 евро по малко.
А какво остава при положение че се взима Про техника и ше се дават 5-6 хиляди долара.....
Иначе за гаранцията всеки сам си поема риска.
[beer] [beer] [beer]

Дата:   29-03-05 10:41

д2х - 5000$; 3800 евро; 7400лв [smilie8]
някой да има да каже нещо?

Автор: explorer   
Дата:   29-03-05 12:17

jumbo ами нагледен пример в стил "можело значи". Щом Д2Х може да се продава на цената, на която се продава в Щатите, защо друго да не може? Работата в случая с Д2Х е там, че е толкова скъп, че никой не би платил още повече, по-скоро би си намерил начин да си го донесе отвън. Ако тук Д2Х го предложат с някаква надценка, просто няма да продадат нито една бройка, това е.[smilie5]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР