Автор: da.fo
Дата: 27-10-12 01:16
Продавам:
1. Fuji S 5 Pro на 19 900 кадъра. В много добро състояние. Бяха се разлепили 2 гуми но съм ги залепил. Няма надрасквания, ударено или охлузено. Комплекта е пълен - тяло, батерия, ремък, зарядно, кутия, кабели, дискове и т н. Цената е 50 % от последната продажна в магазин или е равна на 650 лева.
2. Оригинален батериен грип за Fuji S 5 Pro/Nikon D 200. Грипа е в идеално състояние. Няма драскотини или протрити надписи. Без кутия е и адаптера за 6те батерии R 6. Производство е на Nikon. Цена 150 лева.
Ако някой ги купи комплект - получава бонус:
- резервни гуми
- резервен протектор
Причина за продажбата е , че така и не свикнах с това тяло след като другото ми е Nikon D 300s. Най вероятно ще купя D 300 или 300s на негово място. Техниката се намира в Каварна но не е проблем да се изпрати по Еконт с опцията "отвори и тествай преди да платиш". Ако някой желае снимки да ме включи в скайпа и да му изпратя подробни и с максимална резолюция. За контакти - тук, на скайпа или телефоните , които ги има в профила ми. Данчо Маринов
На ФотоФорумФеста мога да го взема и ако има желаещ да осъществим сделка "на живо" с по
|
|