Автор: chertoianov
Дата: 09-10-12 16:25
Продавам:
1. Обектив Tamron AF 90mm f/2.8 SP Di macro
Изключително добър обектив с прекрасни макро възможности, а също и отличен портретник. Със сигурност най-резкия обектив, който съм имал и с който съм снимал.
Ревю: ТУК
Състояние - без козметични и функционални дефекти. Без драскотини по лещите.
Окомплектовка - задна и предна капачка, както и самия обектив, разбира се. По спомен имаше кутия, която ще се постарая да намеря.
Без гаранция е, но аз давам от себе си две седмици за тестове, през които новия собственик ако открие дефект в обектива му се връщат парите, както и се поемат от мен разходите за обратния транспорт.
Цена: Продаден
2. Обектив Canon EF 24-85mm f/3.5-4.5 USM
Обектив, която за цената си е отлично предложение. Много бърз автофокус, благодарение на USM мотора. Доста светъл и рязък за обектив от този клас. Определено доста по-добър от китовите обективи на Канон и като механика и като оптика.
Ревю
Състояние - без козметични и функционални дефекти. Без драскотини по лещите.
Окомплектовка - задна и предна капачка, както и самия обектив.
Положението с гаранцията е същото като при предходното предложение, но предложението тук е същото.
Цена: 300 лева
Причина за продажбата: скапа се затвора на моя верен 450Д и за сега снимам с Nikon D90.
Обективите се намират в Стара Загора и могат да бъдат изпратени до всяка точка на България с предпочитан от купувача куриер с наложен платеж и включена при желание опция пратката да бъде отворена, разгледана и тествана.
За контакти: в темата, на ЛС или на тел. 0886450408
Публикацията е редактирана (21-10-12 08:58)
|
|