Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Panasonic DMC-TZ5 - ПРОДАДЕН
Автор: vessk0   
Дата:   29-08-12 23:19

Продава се перфектен фотоапарат Panasonic DMC-TZ5. Качеството на снимки е ултра високо спрямо смешната си цена, многократно награждаван, но навярно тези неща си ги знаете.
Първи собственик съм и апарата е в отлично състояние. Закупен е 2009 година за около 400лв от Техномаркет. Почти няма следи от ползване, само около горните бутони има тук-там протрито.
Няма никакви драскотини нито по оптиката, нито по дисплея, нито по корпуса, много пазен и съхраняван в стабилен твърд калъф, който закупих допълнително и го давам бонус с апарата.

Пълен комплект, включващ:

- апарат
- USB кабел
- A/V кабел
- захранващ кабел
- зарядно
- оригинална батерия
- диск
- книжки и упътвания
- оригинална кутия
- изтекла гаранция, като гаранция за автентичност
- БОНУС: черен калъф и богато илюстрован цветен наръчник, как да правите професионални снимки с високо качество, както и подробно описание на всички фотографски термини и полезни съвети и практики.

Цена: 190лв

От София съм, но работя с куриери за цялата страна.
За контакти: ЛС, скайп: vessk00, GSM: 0886 538 258

Отговори на това съобщение
 Re: Panasonic DMC-TZ5
Автор: paparakus   
Дата:   31-08-12 16:47

АПАРАТА Е МНОГО ДОБЪР.ИМА ЧУДЕСНА ОПТИЧНА СТАБИЛИЗАЦИЯ И ЗУМ ПРИ ВИДЕОТО.КОЙТО ГО ВЗЕМЕ НЯМА ДА СБЪРКА. ЗА НЕГО ИМАМ СЪВСЕМ НОВА БАТЕРИЯ. ТЯ ПРИСТИГНА СЛЕД КАТО ГО БЯХ ПРОДАЛ И МИ Е ИЗЛИШНА[beer] . УСПЕХ В ПРОДАЖБАТА

Дата:   05-10-12 11:13

Благодаря за коментара, наистина страхотен апарат, до сега гледах видео записи в мрежата от по-новите и високи класове, всичко над TZ7,8,9,10 и т.н... Не знам но видео качеството е на доста по-ниско ниво. На TZ5 единствения недостатък е ниското качество на звукозапис, по всичко останало не отстъпва на тези апарати, нито по качество на снимки, а по качество на видео дори е по-добър.

Тъй като нямам в момента друга камера и няма как да го снимам, няма никакви проблеми за среща и лично тестване на апарата от заинтересувания купувач, колкото време иска!

Поздрави!

Публикацията е редактирана (05-10-12 11:20)

Автор: vladihg   
Дата:   05-10-12 11:33

Този е същия модел като ТЗ7 - разликата е само в телевизора отзад [smilie24]

Дата:   05-10-12 12:09

Така е! И понеже имаше запитване (малко странно за мен), да кажа и тук - не съм пушач, така че няма никакво въздействие от тютюнев дим.

Автор: vladx   
Дата:   05-10-12 13:28

Да! Това е много важно да се знае да ли си пушач. Може да си опорочел камерата [smilie21]

Дата:   10-10-12 11:28

Нова цена: 180лв и възможен бартер за TZ7, всъщност това е единствената причина за продажба на моя, трябва ми TZ7 само заради висококачествения звукозапис!

Дата:   15-10-12 14:24

Да напомня!

Дата:   19-10-12 16:24

Продаден

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР