Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 намерен
Автор: faireone   
Дата:   24-08-12 20:54

Който минава на фулфрейм, предполагам ще направи тази смяна, така че можем взаимно да си помогнем. Снимам със 7д и 24мм не ми идва широко. Заради това се реших на тази смяна.

Иначе обективът е перфектен във всяко отношение - диапазон, 3 стопа стабилизация, влаго и прахо устойчивост, боке (когато се ползва в дългия край), стабилна изработка, подхождаща на L обектив...
Важно е 17-55 да е в много добро състояние и да работи изрядно. Кутии, книжки, филтри не ми трябват по принцип, но ако има - няма да ги откажа.

24-105 е с бяла кутия (китов) с калъфче и hood. Може да се види и тества в София. В този случай с куриери няма да работя.
За оферти и повече инфо, пишете ЛС.

Отговори на това съобщение
 Re: Заменям Canon 24-105 F4L IS USM за Canon 17-55 2.8 IS USM
Дата:   27-08-12 12:16

[shtrak]

Дата:   28-08-12 18:03

За момента е намерен 17-55 за бартер чрез колега от форума. Следващата седмица ще стане ясно дали ще се осъществи, по-голяма вероятност има да стане! Пиша тези неща по повод това, че днес ме заваляха множество предложения за купуване без дори да съм посочил цена в обявата :)

Автор: slx   
Дата:   21-09-12 19:33

Привет, офертата е чудесна и бих я приел, стига да бях обезпечил покупката на фф тяло, тоест трябва да се намери купувач за двата ми други артикула. Иначе чудесен двустранен интерес:-)
поздрави

Автор: d_f   
Дата:   21-09-12 19:58

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=521670&t=521670&phorum_uriauth=

Дата:   23-09-12 11:40

Вече е направена смяната със 17-55!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР