Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 ПРОДАДЕН Продавам 5д - Марк 2
Автор: B.T   
Дата:   21-08-12 19:16

Продавам 5д - Марк 2 апарата е нов.

цена 2900лв

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам 5д - Марк 2
Автор: tuizzl   
Дата:   21-08-12 19:30

много добра цена :)
Успех в продажбата.

Автор: peyu   
Дата:   21-08-12 20:04

Ще споделиш ли малко повече информация относно
апарата..
Има ли гаранция?
От къде е купен?
Като е нов, причина за продажбата?
Снимки?
и не на последно място твои координати за връзка, примерно телефон?

[smilie11]

Дата:   22-08-12 09:01

Купен е от канон БГ,няма гаранция,причина за продажба-няма кой да снима с него от година и половина,апарата е на около 1000 кадъра и няма следи от употреба.

Автор: RossT   
Дата:   22-08-12 09:09

Редно е да си коригираш обявата. Апарат на 1000 кадъра не е нов. Може да е "като нов", но и цената следва да е като за такъв.

Автор: Rand   
Дата:   22-08-12 10:00

Извинявам се за спама, но как може да е купен от Канон БГ преди година и половина и да няма гаранция?

Автор: marto   
Дата:   22-08-12 10:02

Автор: Rand
Дата: 22-08-12 10:00

Извинявам се за спама, но как може да е купен от Канон БГ преди година и половина и да няма гаранция?

Това не е спам... много на място си е въпроса... [smilie7]

Дата:   22-08-12 10:04

Благодаря за пояснението,написах вече,че няма следи от употреба.А чисто нови има в магазина на цена 3799лв,мисля,че цена с 900лв на долу е абсолютно резонна.

Нека не влизаме в полемики,Благодаря предварително!

Автор: marto   
Дата:   22-08-12 10:08

Ти за гаранцията кажи... [smilie11] защо няма?

Автор: enis   
Дата:   22-08-12 10:08

Сигурно ако се направи една проверка на кадрите ще излезе, че е на доста повече кадри :)
И канонската гаранция за БГ наистина е 2 години :)

Дата:   22-08-12 10:42

Не четете!

Написал съм,че не е снимано с него от около година и половина!Проверка,задължителна е,виждаш и тогава купуваш.

Автор: 1sokol1   
Дата:   22-08-12 10:44

Гаранцията на Канон БГ е 1 година.
Поне на един фотоапарат, който си купих тази година е толкова.
Ако на различните видове техника дават различна гаранция, това е друг въпрос.

Автор: alphatier   
Дата:   22-08-12 14:05

Абе четете бе чукчета,човека е написал-Не се снима с него oт година и половина,а не че е купен преди година и половина,може да го е купил преди 3 години,просто не се е ползвал последната година и половина и затова го продава.Можел да бъде на еди колко си кадъра,ми отиваш в сервиза,гледаш и решаваш,аман от капацитети в тоя форум еййй.

п.п Ъп на обявата,цената е перфектна ако е наистина на толкова кадъра

Публикацията е редактирана (22-08-12 14:08)

Автор: sixty   
Дата:   22-08-12 14:13

Може сам да го проверите с програма и да кажете на хората, а не да се държите така . [smilie23] [smilie23]

Дата:   22-08-12 14:41

Написал съм на колко кадъра е,човек който разбира ще познае снимано ли е с него или не.

Дразните ме с безсмислени писания и предположения,не исках да го пиша тук НО,апарата е на сестра ми,помоли ме да го продам,не е снимано с него поради това,че зет ми се уби в катастрофа преди година и половина,СТИГА ЛИ ВИ ТОВА ОБЯСНЕНИЕ!!!

Питай те ме сега,защо не го продава Тя..........

Автор: k7   
Дата:   22-08-12 16:23

Съболезнования!!! Успех с продажбата. Аз си купих нов 5ДМ2 преди седмица. Ако не бях, щях да се възползвам. Това нека се счита за ЪП!

Дата:   22-08-12 16:43

ОК не се снима с апарата от година и половина разбрахме, но преди това колко кадъра са навъртяни? Елементарна програма, принт скриин и нека видим всички как апарата ще се окаже на няколко десетки хиляди кадъра! За пример ще кажа че моя апарат е на около 50 000 кадъра и пак изглежда КАТО чисто нов! А цената? Какво и е перфектното след като се продаваше за по-малко наистина ЧИСТО НОВ! Аман от безхаберници в този форум!

Дата:   22-08-12 18:06

Enis ходи си снимай силиконовите чудовища по рекичките и не се прави на много велик,видяхме те колко си Велик фотограф,някой като ти каже критика към снимката и веднага го блокваш,бързо бързо блокна 10 човека...Бих помолил продавача ако може наистина да изкара един скрийншот на това на колко кадъра е машинката и ако наистина е на малко кадри, аз лично тебе ще те пукна да ти го натяквам на колко кадъра е след всеки твой коментар независимо каква е темата,ако ще 10 бана да отнеса,ей така щот си много отворен и щот сигурно си снимал с апарата и за тва знаеш на колко десетки хиляди кадъра е апарата [smilie23]

И моя пост да се счита за Ъп [smilie24]

Re:
Дата:   22-08-12 18:24

Сега че си нещастник-няма спор, че си малоумен-също няма, доказваш го многократно! На река съм снимал веднъж, но нямам качен кадър тука. Велик фотограф не съм и никога не съм го твърдял, явно ти ме имаш за такъв! А да ме пукнеш-не виждам как да стане! Нито с безхаберието си, нито с мършавите цветенца дето си снимал можеш да го направиш. А за 10те блокнати човека... я се виж че си единствения, защото никога не се обаждаш подготвен и ръсиш само глупости:
https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/eljt0812.JPG
https://photo-forum.net/static/forum/2012-08/msqr1869.JPG

https://photo-forum.net/static/site_pics/165/1345648494_untitled.JPG

Към автора на темата: предварително се извинявам ако апарата се окаже на около 1000 кадъра! Но 99% съм сигурен, че не е!

Дата:   22-08-12 18:35

Еми как ще имаш като веднага я изтри снимката от профила си айде не се прави на ударен моля ти се [smilie18] Заедно с мен имаше още 4-5 дето ги блонка щото и те ти казаха,че снимката не струва,даже блокна и човека,който ти беше написал,че не е коректно да блокваш хора само защото те критикуват...Ако не си спомняш снимката да ти разкажа как изглеждаше или вече сам се сети?Относно тва какво съм качил в профила си,отдавна спрях да си качвам снимките във форума,както и болшинството хора,има къде къде по-добри сайтове където да си качваш снимките.Ако толкова те интересуват моите снимки ще ти дам линк от 500px,ама на тебе стрийт няма да ти хареса,нали няма силиконец...

п.п Сети ли се за снимката или още не???
п.п2 А защо съм блокнат,като е нямало такава снимка [smilie18]

Публикацията е редактирана (22-08-12 18:40)

Дата:   22-08-12 18:43

Добреееее,кажете как да го направа и ще го направа за да мирясате.Хайде дайте напътствия какво трябва да направа.Не съм в час с фотото.

Автор: samara   
Дата:   22-08-12 18:51

... цената е малко висока, наистина [smilie3] ... пробвай 200-300 лв. надолу и ще ти се получи мисля [smilie24]

Поздрави и успех! [beer] [shtrak]

Дата:   22-08-12 20:08

Момчета,това е тема за продажба на апарат,а не арена за решаване на лични спорове!

Който го интересува и има интерес за апарата нека пише тук или на л.с.Аз продавам,Вие купувате,продавача иска да вземе,купувача също,а сега има цена и толкова,разумните хора се срещат някъде!
Не разбирам но като се направи снимка и си изведе на дисплея има номерация - 100-0760,тоест да съм конкретен апарата е на 760 кадъра,това мога да кажа.
П.С
Не мога да разбера кой за какво се бори от вас след като си имате апаратчета,снимате си,кефите се и тн.Коментирате неща които не ви засягат,индиректно ме обиждате,кротнете!

Публикацията е редактирана (22-08-12 20:30)

Дата:   22-08-12 23:12

Дам както обещах ще се извиня на автора на обявата, който/която току що ми прати снимка с shutter count: 760.
Дал съм цена на която бих го купил на лично съобщение.
P.S. Чакам сега някой да ме "пукне"!

Дата:   22-08-12 23:22

Запазвам си правото на дадените от мен около 1000 кадъра[smile] да си имам в аванс,сега вече са 763 благодарение на енис,апарата си заслужава парите,хем нов,хем с 900лв под цената му в магазина.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР