Автор: dimityrv
Дата: 19-06-12 01:24
Здравейте колеги,
с настъпването на летния сезон силната липса на финанси ме принуди да продавам апаратурата си, а по-точно:
Позиция 1: Апарата си Canon 60D
Състояние: Апарата е закупен от щатите нов в момента на 4-5000 кадъра, използван любителски в отлично функционално и козметично, много пазен. Гаранция в България няма. Апарата върви с оригиналната си кутия, всички кабели, книжки, дискове, зарядни батерия, ремък - общо взето всичко, което бихте намерили в чисто нов комплект!
Цена: Продаден
Позиция 2: Обектив - Продаден Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM
Състояние: Обективът е закупен заедно с фотоапарата, но не като комплект, а като отделни компоненти, на същите кадри като апарата е, от самото си закупуване е бил с долупосочения филтър, което е запазило обектива в отлично функционално, а аз много съм се грижил и козметичното състояние да бъде такова. Свалян е от апарата 1-2 пъти което е запазило и резбата в отлично състояние.
Продаден!
Позиция 3: Поляризиращ филтър - Продаден Hoya 72mm PRO1 Circular Polarizing Filter DMC LPF PL-CIR XD72CRPL
Състояние: Филтърът е изключително качествен, няма надрасквания или някакви козметични дефекти.
Цена: Продаден
Позиция 4: Дистанционно - Продадено PHOTTIX CLEON II C6
Състояние: Закупено от Фотопавильон използван за не повече от 150-200 снимки. Отлично козметично и функционално.
Продадено
Позиция 5: Дифузьор за вградена светкавица , изглежда по същия начин, но не е Phottix. В комплекта са бял, син и оранжев дифузьор.
Цена: 10лв
С приоритет са оферти и предложения за компоненти с липса на въпроси за коментар в цената.
Комплекта се намира във Варна, където при желание може да се тества, за страната Еконт с наложен платеж.
Телефон за връзка и повече информация ако съм пропуснал да спомена нещо: 0886100330 Димитър
P.S.
Пазарлъци, оферти, предложения и spam, моля на ЛС или по телефон. Благодаря предварително!
Публикацията е редактирана (30-07-12 21:23)
|
|