Автор: pavelpetarneychev
Дата: 19-06-12 18:29
здравейте момчета " или да ви нарека разбирачи " аз не претендирам че сам на големият разбирач в това изкуство , но не смятам че трябва да си показвате " баиганьовщината " тук във форума първо не ме наричаи " Павелчо " - отнася се за - съфорумника ни lumixp не се познаваме за да се обръщаш към мене така . И другото което е написал съм по горе в постовете си че всеки заинтересован от стоката която продавам може да види снимки направени с фото апарата така и на самия фотоапарат .
Относно това,че не сум стар в форума тов е защото сега започнах да се занимавам с това изкуство. А на поста пуснат от съфорумника ни bgart за снимките от canon 450D след като ти ги пратих ти е извиних и казах че съм объркал , което незнам защо не бе отбелязано , за изгорелите " така наречените изгорели пиксели " хора първото нещо което направих след като вие отнесохте към мене този проблем бе да се обърна към Олимпус България с този въпрос и отидох на място да го разясня отбих се още на доста места които наистина има специалисти в тази техника и от всички места получих един и същи отговор тои бе следния - При снимане на голямо ISO се получават такива неща когато е изключена функцията за редактиране на шума , след като ми показаха от къде се пуска тези неща ги нямаше , а другото което олимпус притежават е и функция пиксел мапинг това е премахване на тези нежелани точки при снимката на голямо ISO с изклучен редактор на шума . Ако това не е така значи ВИЕ разбирате повече от хората в Олимпус България или от хората в Фотопавилион . И пак ще кажа не за да се защитавам защото тези напатки и некоректни изказвания спрямо мене освен че ме разсмяха не можаха да направят нищо друго , всеки желаещ да види дадената стока нека ми каже каде иска да доида и лично с очите си да се увери в исправноста и готов сам да я подложи на тестове ако се съмнява в нещо или да я отнесем при хора които са на ясно в такъв вид техника , а мога да ВИ дам снимки и да се уверите .
Благодаря КОЛЕГИ за постовете ВИ , но не е чесно спрямо мене да исказвате такова мнение без дори да изявите желание да се видим и да видите тествате машинката и тогава да заключите каквито и да било краини резултати .
Извинявам се на екипа на саита и на хората ако има грешки пиша на един таблет и вуобще не ми е удобно , а също така се извинявам на администратора за спама исписан от мен и колегите ми .
Публикацията е редактирана (19-06-12 18:33)
|
|