Автор: danny_falin
Дата: 30-04-12 19:58
привет, продавам си апаратчето, държа да подчертая, че се продава само всичко комплект
1. Pentax k-5 тяло - апарата е на 858 кадъра, купен е от фотопавильон с 3 години гаранция, купен е на 09.01.2012
апарата е като нов, без каквито и да било следи от разопаковане
2. 18-55WR kit - неизползван, има няма 10ина кадъра да съм направил с него.
3. Фокусен екран "K-5 S TYPE Focusing Screen (AF Frame)" - купен е от: http://www.focusingscreen.com/product_info.php?cPath=25_113&products_id=1098
най-добрият фокусен екран за работа с ръчно фокусни обективи, за пентакс К-5, държа да подчертая, че без да изчислявам чакането, нервите и разправиите с митници, само фокусният екран ми излезна близо 200лв, естествено ще получите и оригиналният фокусен екран.
4. SMC Pentax-M 50mm f1.7 - ръчно фокусен обектив - в състояние като нов!
5. SMC Pentax-K 35mm f3.5 - ръчно фокусен обектив - в състояние като нов!
6. ZENIT MC Helios 44M-6 m42 - ръчно фокусен обектив - чисто нов!
7. Преходник Pentax-K -> m42 японски на марката Kood - купувал съм го нов с тялото.
8. Безжично дистанционно фотикс, ново от фотопавильон.
9. Алуминиев статив Benro, крака:A2980T глава:Benro HD2(28)
10. Раница LowePro CompuDaypack - с изключение че е за пране, раницата е непокътната. Раницата е единственият артикул от предишна система, не е купувана с пентакс-а
11. сд карти памет transcend SDHC class10 2 броя, едната е в тялото, другата е неразопакована! взимани заедно с апарата от фотопавильон.
няколко думи: продавам комплекта поради финансови затруднения, всичко което е купено с кутии и книжлета ще си ги получите, пазя всичко. 2та ръчно фокусни обектива пентакс са легенди и много рядко се намират в такова състояние, като нови.
цена на всичко 2200лв без коментар
всичко се намира се в софия
мен можете да ме намерите на тел 0885 200 940
|
|