Автор: vga
Дата: 17-01-12 14:45
Здравейте! Залях обилно с вода верния ми Никон Д200 и той спря да работи. В Профайлд казаха, че се започва от смяна на захранващ блок докато се установи какъв е проблема, но е вероятно да са изгоряли и други модули, което прави сервизирането му безсмислено. Затова го продавам за части, ако някой го иска. Затора му е на около 35 000 кадъра, работеше безгрешно и безпощадно Огледалото функционираше идеално, матрицата е чиста, без драскотини, АФ сензора е в отлична кондиция. Светкавицата работеше отлично. Екраните са като нови, без драскотини. Байонет, копчета, врътки - всичко механично е в ред. Проблема е в електрониката, като не знам кое може да е повредено. Ако е само захранването (което е вероятно, понеже се намокри точно отделението с батерията) ми казаха цена за ремонт около 280 лева. Ако някой има желание да го ремонтира можем да се споразумеем за някакъв вариант. Така или иначе цена не мога да поставя, ако на някой му трябва нещо резервно или иска да съживи тази иначе отлична машинка може да се свърже с мен на лично съобщение или на мейл vga.at.abv.bg
Поздрави, Виктор
|
|