Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 [ПРОДАДЕН] Продавам/Заменям Tamron 17-50/2.8
Автор: kosio2002   
Дата:   04-12-11 19:12

Продавам или заменям за нещо никонско или телеобектив Самянг:

Обектив Tamron 17-50/2.8 (версията без стабилизация).
Отличен външен вид, оптика и механика.
Няма драскотини по лещите, има няколко много ситни прашинки зад предната леща не влияят на снимането (които трудно забелязвам, но отразявам с голямо намаление на цената). Няма “front / back” фокус (тестван на 40D, 350D и 20D).
Работи перфектно. Няма луфтове и разхлабване. С филтър още от както съм го закупил от колега във форума.
Комплект предна, задна капачки, сенник и UW филтър B+W. Налична е оригиналната опаковка и упътване.
[shtrak]
Причина за продажбата: вече съм с D300 и разпродавам всичко канонско на символични цени.

Намира се в Свищов. Пращам с Еконт (преглед и тест преди плащане).
За връзка Л.С. или 0879 343 291 - Косьо

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам/Заменям Tamron 17-50/2.8
Дата:   04-12-11 19:13

Цена: 370 лв. (приемам коментари)

Приемам и бартер.

Автор: exobexo   
Дата:   04-12-11 19:22

[cool] е'аси подаръка, честито на купувача!

Дата:   04-12-11 21:06

След закупуване на новото "никонско" тяло и обективите, ако бяха ми стигнали $$$ и за светкавица, щях да подаря всичко, което ми е останало за канон.
Та затова е ниска цената, събирам за светкавица.
[shtrak]

Автор: studeno_kafe   
Дата:   04-12-11 21:30

Колега, бъдете коректен с останалите потребители от форума.
Бях обещал да не се меся в темата Ви, но начина, по който сте описали състоянието на обектива ме предизвика да се намеся.
Първоначално обективът беше запазен за мен за 450лв, пътува до Пловдив, плащах куриери и т.н. за да го върна накрая на колегата kosio2002
Обективът трябваше да е в ОТЛИЧНО състояние и без никакви забележки. Уви, оказа се блъскан с прашинки, които определено не са никак, ама никак малко и незабележими.

Автор: Stoimen_82   
Дата:   04-12-11 21:38

И тези прашинки сигурно се виждаха на снимките, нали? А за блъскането, може би имаш право, не съм го виждал, но за прашинките, ако са големи колкото зърно от леща, едва ли ще се видят на снимката при бленда до 8-11, при по-затворена - може би ще започнат да се виждат тези прашинки колкото леща...

Автор: studeno_kafe   
Дата:   04-12-11 21:41

Ставаше дума за коректност... извинявам се, че спестих на някой друг колега главоболията си, решавайки да се намеся в темата.

Дата:   04-12-11 21:58

studeno_kafe: Спокойно... чак пък наблъскан с прашинки, а и предложих да Ви възстановя разходите за куриер. Ако не се продаде скоро, ще Ви го пратя като подарък за Коледа, пък и да видите сам на практика, че обектива си струва. [smilie3] Ако не бях сменил системата, нямаше да се разделя с него.

Всичко добро! И без лоши чувства [shtrak]
--------------------

Оставих брат ми да се занимава с продажбата, понеже пътувах. После съм направил допълнение и коригирах цената на "наблъскания" с прах обектив. (първата, общата обява брата я направи, днес направих отделна обява само за обектива и друга за аксесоарите).

Цената е коригирана, и съм описал всичко.

Снимка с обектива в профила ми, третата.

Утре ще направя нови снимки и на самия обектив.

Дата:   05-12-11 08:20

Обектива е запазен, спира се от продажба.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР