Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продаден
Автор: wero   
Дата:   10-05-11 19:26

Подробности в следващия пост.

Отговори на това съобщение
 Re: Pentax K 100 D Super
Дата:   10-05-11 19:50

За жалост крадците не пожалиха и моя дом. Половината ми техника бе открадната - К 20,два лимитеда и китака всичко удобно поставено в раница. Ще го преживея, важното е да сме живи и здрави.
Така, че в продажба е другия ми Pentax. Целта е К5. Тялото е работило малко - 8900 кадъра. Понеже оригиналния китов обектив бе сред жертвите, купих друг от колега преди време и ще го приложа в комплекта за новия собственик - с оригинални капачки, сенника не е наличен/става за работа/. В комплекта - кутия,кабели, капачки,ремък,SD карта 1 GB, 4 Rechargeable 3000mAh батерии със зарядно.Цената е 450 лв. Оферти тук и на лични. Снимки- вероятно утре - трябва да намеря домашните сапунерки, пръснати по децата. Пращам с Еконт - от Добрич съм.Поздрави.

Публикацията е редактирана (10-05-11 21:10)

Автор: smilen_k   
Дата:   10-05-11 20:21

Съжалявам за откраднатата техника,относно обявата имам интерес,но цената не е ли висока?С какъв обектив е?

Дата:   10-05-11 20:36

[smilie6] Вечният проблем колега цената винаги за купувача е висока, а за продавача - ниска. Обективът е Pentax 18-55 DA I .

Публикацията е редактирана (10-05-11 20:42)

Автор: Venci_gan   
Дата:   11-05-11 13:18

Перфектен апарат на добра цена ! Успех ! И кадрите му са доста малко ! Аз снимам с такъв китак и съм абсолютно доволен ! Не бих го продал !

Автор: ludiakolio   
Дата:   31-05-11 10:00

Писах ЛС.

Автор: ahaya   
Дата:   31-05-11 16:03

Успех и да си купиш нов. Вече всичко в сейф.

Дата:   31-05-11 20:00

Продаден.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР