Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 счупен Nikon D300
Автор: kkm   
Дата:   30-05-11 03:07

Вредите от падането могат да се видят на тези снимки.
Опасявам се обаче, че не мога да определя адекватна цена.
Бих приел и бартер за работещо дигитално тяло от нисък клас, на който може да се закачи Nikkor af-s 18-200/3.5-5.6 g ed vr dx.

Апарата се намира в Русе, но на 31.05.11 ще съм в София и ще го вземам с мен.

Отговори на това съобщение
 Re: счупен Nikon D300
Автор: alfonsito   
Дата:   30-05-11 07:07

браат внимаай малко тва са деликатни джаджи

Автор: shadowlevel   
Дата:   30-05-11 07:23

Ллелллееее...сърцето ми се сви при тази гледка!Колега..може ли все още да снима ,това животинче?[smilie2]

Автор: gecata   
Дата:   30-05-11 07:40

Смяната на кутията на апарата ще ти струва около 300лв. Звънни във фотосинтезис.

Дата:   30-05-11 18:40

За щастие поне не съм присъствал на инцидента..
За снимане е силно да се говори на този етап. Опасявам се, че е повреден важен сензор, а и се виждат извадени съединения.. Мисля, че мярнах тази част в ebay, тоест всичките нужни на пръв поглед ги има, просто нямам възможност да инвестирам в момента, колкото и да ме изкушава ремонтирането му..

Публикацията е редактирана (30-05-11 18:45)

Автор: GIK   
Дата:   30-05-11 20:45

От както го видях нямам мира - от къде е паднало апаратчето, как е станало

Автор: snuupy   
Дата:   30-05-11 21:08

Ужас... това за части само става..

Автор: VladX   
Дата:   30-05-11 21:37

И за това не става.
kkm , ако ти не инвестираш, кой според теб би инвестирал в ремонта му? [smilie3]
След като имаш възможност да му купиш нови части направи го, пък след това го продай или си го задръж за себе си и продължаваш да го използваш. Но според мен има и други поражения, за които и не подозираш, понеже това тяло не се чупи толкова лесно. Абе лесно си се чупи де, ама с малко повечко зор [smilie18]
Имам зеге спарки, предния му корпус и шейната му са от магнезиева сплав. Шейната се счупи от много лошо падане падане. Това си "рехав" метал и се чупи.
kkm, ще ти пожелая успех с ремонта [shtrak]

Автор: apollo   
Дата:   30-05-11 21:44

Не се шашкай а се поинтересувай колко ще ти излезе ремонта [smilie24]

Дата:   30-05-11 22:01

едвам се сдържам да му направя аутопсия и да отговоря на всичките ни въпроси.. но ми се вижда малко луксозно изживяване в тоя недоимък..
Предпочитам да го заменя за някое келяво байонетче, и да снимам с оцелелия обектив, или просто да му взема някой лев..

Автор: da.fo   
Дата:   30-05-11 22:10

Той (ремонта) не може да се направаи в БГ и затова ще пътува до Солун. А там ... там сега е криза и трябва всяка възможност за добра печалба да се използва [smilie11]. Така , че кой ще ти каже колко ще ти излезе ремонта - кир Ставрос ли [smilie18]

Дата:   30-05-11 23:54

Свържи се със сервиза на Никон.

1404, София
бул. България 49А
ет.4, офис 29

тел: (02) 421-99-74, (02) 850-03-50
факс: (02) 850-03-51
email: service@profiled.net

Там ми смениха матовото стъкло на Д60. Нямаха го в наличност, но ми го поръчаха и след месец ми се обадиха да дойда да ми го сметат.
При теб проблема е много по-сериозен, но може и да ти помогнат. Питай ги, прати им един меил и ако има начин ще поръчат каквото ти трябва.
Преди да поръчам матовото стъкло ми дадоха ориентировъчна цена на стъклото + монтажа. Накрая даже с 20 лв. по-малко излезе от това, което ми бяха казали като цена [smilie24]

пс.
Не се занимавай с никаква "аутопсия". Достатъчно е съсипан. Изчакай да разбереш какво ще ти кажат от сервиза и тогава го дотрошвай и разглеждай от вътре като ти е толкоз мерак.

Публикацията е редактирана (30-05-11 23:58)

Автор: da.fo   
Дата:   31-05-11 00:22

Имах един Nikon , който една сутрин не се събуди - беше умрял [smilie3]- никакъв признак на живот, което според мен си е сравнително лесен ремонт. Изпратен бе в Солун да му се смени някаква платка(захранваща или нещо подобно)и ремонта естествено 280 лева [smilie10]

Автор: uri64   
Дата:   31-05-11 00:51

Бе въобще не слушай разказвачите на страшни приказки от ФФ, ами тея дето ти казват да се обадиш в сервиза. След като ще идваш в София и ще го носиш с теб, използвай случая и им го покажи.
Иначе тука е като при родилките в майчин дом или като при бабичките пред кабинета на джи - пи-то. За 15 минути на такива страхотии ще си се наслушал, че...

Дата:   31-05-11 15:32

300 лв. Днес е в София апарата.

Дата:   31-05-11 18:58

300 лв. за целия ремонт ли?
Ако е така си е супер направо. По-добре от колкото да даде 1400/1700 за друго тяло :)

Автор: p4elen_med   
Дата:   31-05-11 19:03

VladX, мисля, че пича обявява цената на 300 лв.

Автор: atin   
Дата:   31-05-11 19:05

[smilie24]

Публикацията е редактирана (31-05-11 19:09)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР