Автор: univox
Дата: 07-05-11 12:25
Продавам:
1. Обектив Canon EF-S 17-55 f/2.8 IS USM.S# ....... Купен през лятото на 2009. Състояние-отлично. Освен характерните за този обектив прашинки зад челната леща, които изобщо не се отразяват на изображението. Както много пъти е дискутирано тук, безпроблемно ги почистват в Зентекс, но понеже не ми пречат предпочитам да не го пипам. Новият собственик да прецени дали да го отварят. Кутия, предна и задна капачки. Бонус са сенник( копие на EW83J) и UV филтър HOYA 77mm. Цена- 1600 лв.
2. Обектив CANON EF 70-200MM F/4.0L IS USM. Купен през април 2010. S# ....... Състояние-отлично. Има-няма на 3000 кадъра, ако изобщо има значение.Освен оригиналния комплект -кутия, предна и задна капачка, сенник и кожена торба за обектива е добавена и гривна за захващане на статив. Цена 1750лв.
3. Конвертор за Canon Kenko C-AF х1,4 Teleplus Pro 300. Използван е 6-7 пъти. В комбинация с горния обектив 70-200 рязкостта е на изображението и работата на автофокуса са отлични. С капачки. Цена-290 лв.
4. Конвертор за Canon Tamron SP AF 300F-CA 2x. Също почти неизползван. Напомням, че конверторите x2 намаляват светлосилата с 2 стъпки, така че в масовия случай, в който системите за автофокус на апаратите работят на F/5,6 , е най-подходящ за обективи с макс. светлосила F/2.8. При F/4 автофокусът работи ако се изолират подходящите крачета на конвертора(както аз съм направил) и при достатъчно осветен обект. С капачки. Цена-320 лв.
Всичко се намира в София, тел. ми е ......, доста пътувам, така че предпочитам тел. разговори.
Причината за продажба е, че от година насам имам онази изненадващо прилична играчка EF-S 18-200 IS,снимам все по рядко, а и доста пътувам, та 18-200 ми се оказа напълно достатъчен за обща употреба.
|
|