Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Panasonic Lumix DMC TZ10 Продаден
Автор: istyle3g   
Дата:   28-03-11 21:34

Апарата е нов,който се интересува да звани на посочения телефон.Пращам с куриер за цялата страна.Х-ки: Фотоапарат с 25mm ултра широкоъгълен обектив с възможност за 12х оптичен зум (16х интелигентен зум) и възможност за запис на видео в режим AVCHD Lite и при наличен GPS.Технологията Интелигентна резолюция (I.R) придава позволява цифровите ви изображения, направени след приближаване, да изглеждат също толкова качествени колкото и обикновените кадри.DMC-TZ10 може да записва HD клипове при 720 пиксела в режим AVCHD Lite с висококачествения звук на Digital Stereo Creator.DMC-TZ10 съдържа функцията режим Пътуване с GPS. Можете лесно да преминете в режим Пътуване от горното меню и да организирате информацията касаеща пътуването ви. При снимане снимката ви ще съдържа информация за мястото и времето (в съответния часови пояс) на заснемането, извлечена от GPS +8GB карта. Тел.......Който си търси апарат имам и други предложения...Пишете ми за да ви кажа или препоръчам нещо, от апаратите които имам да отговаря на изискванията ви.
[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Panasonic Lumix DMC TZ10
Автор: gpi72   
Дата:   28-03-11 21:57

Ако вървят подарък прати ми два. Щото гледам няма цена...

Re: Продавам Panasonic Lumix DMC TZ10 500лв
Дата:   28-03-11 22:02

АХаха Моя грешка колега>>>[beer]

Автор: kkrriissii88   
Дата:   28-03-11 23:32

http://www.technomarket.bg/products/....../panasonic-dmc-tz10ep-k

kolega 500lv ne6to ne si v 4as :)

Публикацията е редактирана (28-03-11 23:33)

Автор: dobrin1980   
Дата:   29-03-11 00:52

някой хора си мислят че останалите са някакви риби които не следят и гледат какво и за колко се продава по магазините...тц тц...ама нищо....дет се вика....ако мине номера[smilie18]

Re: Panasonic Lumix DMC TZ10 Продаден
Дата:   29-03-11 02:11

Само да отговоря на тези които сте ми писали първо даваш ми сайт на който апарата също струва 500 лв ,добре де извинете 499 и другото което е ще кажете да ама няма гаранция точно този апарат имаше 24месеца и да не забравяме че върви с 8гб карта памет и да за човека с рибите явно има такива ;) Лека вечер.

Автор: kkrriissii88   
Дата:   29-03-11 12:01

ami kato imal garanciq 6to ne si pisal 4e ima :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР