Автор: atin
Дата: 14-03-11 17:47
Продавам:
1. Тяло Nikon D90, КАДРИ 6844. Имам го от нов, купуван в UK (пазя фактурата); гаранцията не важи в Бг. Безупречно техническо състояние и ВИД . Никога не съм снимал с него в агресивна среда-дъжд, прах, много под нулата. Никога не е отварян, профилактиран, чистен, сервизиран и пр. Не е изтърван, мокрен, преотстъпван. Винаги в солидна чанта. Около 1 см. от края задната гума (под палеца) беше започнала да се разлепя; залепих я със специално лепило, засега държи. Екран (с протектор) и горен дисплей - като нови. Всички аксесоари от заводската окомплектовка налични+диск с мануал на български в PDF.
В цената:
2. Втора оригинална батерия Nikon EN-EL3e, зареждана само веднъж. Модела е много пестелив на ток и подсигуряването с втора батерия се оказа излишно за любител.
3. Резервна eye cup за визьора.
4. Чисто нова ЧАНТА Lowepro mod. REZO TLZ 20, за тяло с компактен обектив.
5. Неразпечатана SD HC class 4 Kingston 4Gb.
6. Sandisk 2Gb.
7. Безжичен дистанционен спусък JJC.
8. Обектив Nikon AF-S DX Zoom-NIKKOR 18-55 mm 1:3,5-5,6G ED II (не е VR!) купен във форума неотдавна чисто нов чрез ТАЗИ обява. На стотина кадъра, като нов. С капачки, но кутия и гаранция няма.
Приемам и бартер (само за Варна), за евтино ентри Nikon D40X. Не ме интересува на външен вид и гаранция, стига всичко да работи (може и с повредена светкавичка ако има сигнал към външна).
Цена РЕЗЕРВИРАН до 24 март
0895 ...... Божидаров
Публикацията е редактирана (22-03-11 19:05)
|
|