Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 CANON PowerShot A720 IS - ПРОДАДЕН
Автор: HP735   
Дата:   03-01-11 20:24

Здравейте ! Предлагам Ви едно апаратче от доказаната А серия на CANON - модела CANON PowerShot A720 IS.
Здрав въпреки корпуса си от пластика ,добре сглобен ,удобен дизайн с ергономична извивка на отсека на батериите ,позволяващ добър захват с ръка ,употреба на 2 броя масови и достъпни и откъм презареждащ вариант АА батерии , употреба на обидно евтина SD памет ,добър дисплей ,визьор за работа при слънчево време , оптична стабилизация и добро за "сапунерка" 6 х оптично приближаване ,набор от настройки ,включително и ръчни .......... с две думи апарат за начинаещи с мегдан за експерименти и лично творчество ,съчетаващ доброто качество на CANON и приемливата цена ,която ще дам по-надолу .
Информация за модела -

http://www.dpreview.com/reviews/canona720is/

Предлагам Ви апарат в изрядно техническо състояние без никакви забележки в работата си .Визуално е с минимални следи от употреба ,изразени в леко ожулване на долната част от поставяне тук и там и леки ,почти незабележими изтърквания на едно-две ръбчета на мястото за захващане с ръка - лицева ,горна и задна страна ( включително и дисплеят ) са без забележки - 9 /10 по лична преценка .
Апарата е окомплектован с оригинална връзка за ръка и USB /PC кабел .
По желание мога да добавя и фабрично нови презареждащи батерии VARTA 2100 mAh - 2 броя за 8.00 лева или 4 броя в блистер за 14.00 лева .

Цената нека е 140.00 лева без батериите ,а с тях съответно с добавяне на цените им към основната .
За хора с които съм имал взимане-даване батериите ( 2 броя ) са подарък от сърце ,а ако не са им потребни ще има съответната редукция на цената [beer]

Намира се в гр.Плевен ,но дори днешният сняг е детска игра за ЕКОНТ да ги достави до Вас с опция да ги разпечатите ,огледате и пощракате на воля ..... [shtrak]

Реални снимки ще дам утре както винаги съм го правил .
За контакти моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg

Отговори на това съобщение
 Re: CANON PowerShot A720 IS
Автор: kokino   
Дата:   03-01-11 20:52

[smilie8] Ау,колко писане за един сапунер.
[smilie18] А ако беше DSLR

Автор: paparakus   
Дата:   04-01-11 11:07

Ч.Н.Г. бъдете живи и здрави през 2011.Апаратчето е чудесно имах го и още съжалявам че го продадох заради по голям зум.След време ще търся Иксус 105 ище бъда благодарен някой който го е ползвал да даде мнение.В момента за втори апарат ползвам Иксус 80.

Автор: dideron   
Дата:   04-01-11 12:31

Това е много хубав апарат.Обърнете внимание ,че това е един от малкото апарати,които позволяват регулировка на силата на светкавицата на степени.Има и пълни ръчни настройки.Много добре снима документи-аз моя Канон 710 го използвам много често като скенер-снимам цели книги като се наложи.Успех с продажбата Любо.Аз бих го взел ,ама Дядо Мраз много ми дестабилизира финансовото състояние, а и ще имам проблем да обясня за какво ми е шести апарат в къщи.[smilie19]

Автор: HP735   
Дата:   04-01-11 17:46

[beer] ...апарата е на познат ,който от Коледа е с нов DSLR ,но малко с проблемна "служба" ,тоест ще се подпомага покупката ( фирмата в която работи е прдприела масови съкращения )......все пак в Плевен има приказка "От глад умри ,гъзар бъди" ( това го споменавам без лоши чувства ,но си е отчасти истина ).

Ето и обещаните снимки -

http://cmdj7.snimka.bg/business/canon-powershot-a720-is..............

ПП. "kokino" ,аз винаги пиша така ....поне когато имам време

"paparakus" ,фотото наистина е разкошно и вчера и днес направих някоя и друга снимчица ....

Дидо ,благодаря за пожеланието .Апарата е добър и запазен ,като за събота и неделя ще наблегна на по-обстойни тестове с него в Кайлъка ( нашето зелено местенце ).Колкото до Дядо Мраз при една подходяща манипулация със Снежанка винаги ще "клекне" и не би те натоварил финасово предновогодишно .... Наздраве ,приятелю ако си пийваш нещо ,четейки писанията ми [beer]

Публикацията е редактирана (04-01-11 18:30)

Автор: valted   
Дата:   04-01-11 20:07

Имаш ЛС

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР