Автор: bstaykov
Дата: 27-12-10 00:02
Продавам:
1.Canon EOS Digital Rebel XSi/450D Body
2.EF-S 18-55mm 3.5-5.6 IS
3.EF-S 55-250mm 4-5.6 IS
4.SanDisk UltraII 4GB SD HC
5.HOYA Filters: "UV" + "Circular PL" + "Warm"
6.Onepolar DSLR camera bag
ПАКЕТНА ЦЕНА 1450лв!!!
Канона до днешна дата е на 20999 кадъра (днес проверих със "EOSinfo"). Няма никакви забележки,драскотини или ожулвания, оценка 9 по десетобалната. Гаранцията му изтече ако не се лъжа преди един или два месеца. В комплекта са включени и всички аксесоари които при закупуването на нов фотоапарат ще получите (кабели,опътвания и т.н.) с изключение на кутиите които не съм запазил. 80% от кадрите са направени с малкия обектив. Ако имате нужда от допълнителни спесификации може да ги намерите тук "canon.com" както и навсякъде по форумите. И двата обектива са в отлично състояние. За мемори картата мисля че няма нужда от обяснения, като само ще кажа че и със нея не съм имал никакви проблеми. Филтрите са закупени от магазина срещу Сити Центъра в София, ако не се лъжа за 80-85лв. Чантата е много удобна, има няколко отделения за допълнителните обективи, няколко джоба за аксесоарите и дори малко дъждобранче(60-70лв).
Предварително се извинявам че не съм качил никакви снимки, но и нямам друг фотоапарат така че реших че снимки от мобилния ми телефон няма да помогнат!!!Ще се опитам да кача някакви снимки когато разполагам с повече време.
За момента офертата важи само за гр.Пловдив, като не се ангажирам с никакви куриерски фирми. Ако някой се интересува може да ме потърси за определяне на час(9:00-19:00) и място за среща в рамките на града, или на bobi_up@yahoo.com (ако решите да комуникирате чрез майла няма гаранция че ще ви отговоря в близките 4-5 дни).
Тел:......
ПАКЕТНА ЦЕНА 1450лв!!! Купуваш и започваш да снимаш!!!
|
|