Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Купувам дълъг обектив
Автор: barmalei   
Дата:   06-12-10 21:09

Здравейте!

Трябва ми още един дълъг обектив. Не държа на стабилизация - принципно тя няма да се ползва. Снимки ще се правят от статив и с дистанционно.

Попаднах на две обяви за 55-200 на Никон, които са без стабилизация, но единият е запазен, а другият все още под въпрос по финансови причини.. Nikkor, Tamron или Sigma - няма особено значение.

Та, търся нещо от сорта на 55-200, 70-300 или друго подобно, което има приличен към отличен външен вид [smilie5]. Както казах на стабилизация не държа. А също и на остатъчна гаранция. Най-важното е да работи. Няма значение колко пъти е пускан, стига да не е от 8-ия етаж [smilie18]

Обективът задължително трябва да има мотор [smilie19]

Пари? Парите не са всичко, те са най-важното. Предпочитам да получа актуални снимки на стъклото и търсената от Вас цена на

stanislav.i@gmail.com

Пък после ако трябва ще минем на телефони за моя сметка.

Отговори на това съобщение
 Re: Купувам дълъг обектив
Дата:   07-12-10 10:46

Пропуснал съм да напиша до колко пари съм склонен да дам - до 250 лева. Чакам предложения!

Автор: nikita   
Дата:   07-12-10 16:00

Това със мотора много ме затрудни....[smilie11]

Автор: zed   
Дата:   07-12-10 18:15

Имам 55-200 /нестабилизиран/ в перфектно състояние - 239лв. Намира се в София. Ако има интерес, на ЛС моля :)[smilie24]

Дата:   09-12-10 10:54

Намерих си обектив.
Моля темата да бъде заключена.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР