Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Nikon D90, Nikkor AF 50mm 1:1.8 - продадени
Автор: botzi   
Дата:   19-11-10 19:51

Продавам тялото си Nikon D90 закупено от фотосинтезис 14.02.2010 г. съответно гаранция до 14.02.2012 ..... shutter count: 10955
Тялото е в състояние неразличимо от ново. има леко протъркване на защитното капаче на дисплея.
Към тялото бонус жично зарядно Nikon MC-DC2
Към него мога да предложа Nikkor AF 50 mm 1:1.8 made in Japan (не D версията) (няма задна капачка, по-точно имаше ама немога да я намеря, тъй като от както съм го сложил на тялото не съм го свалял :) )
Цена за комплекта 1220 лв.
Цена само за обектива 150 лв.
Цена само за тялото 1120 лв.
Снимки с въпросното тяло и обектив - всички портрети в профила ми.

Отговори на това съобщение
 Re: Nikon D90, Nikkor AF 50mm 1:1.8
Автор: demiman   
Дата:   19-11-10 20:08

[smilie24] [shtrak] ... и причината е [beer]

Дата:   19-11-10 20:17

отказвам се от фотографията [smilie18]
или пентакс или D300 ама ще го мислим още ...

Автор: pumabg   
Дата:   19-11-10 20:40

Колега, като гледам снимките ти мога само да кажа, чудесна работа!
Пентакс? Препоръчвам ти да хванеш последният им топ модел К5 в ръце…
Чувството е ужасно …поне за мен де … Всеки с вкусовете си, но Д300 също не виждам с какво превъзхожда Д90 … Освен с наименованието Semi-pro. Ако два изнесени бутона и слот за Compact Flash са достатъчен аргумент да мъкнеш по тежко тяло, ок!
Това което продаваш е най доброто, цена-качество! От друга страна идват празници, разбирам те, в крайна сметка човек трябва да знае защо е работил цяла година [smilie5]
[beer]

Дата:   19-11-10 20:49

аз снимах с пентакс в началото и съм доволен от тях, снимал съм и с к10, к20 който мислех да взимам е в същото тяло като к10, имат влаго и прахозащита, както и D300 ,и мерене и потвърждение на фокуса със ръчнофокусни обективи. D300 има и по акуратен и прецизен автофокус :)

Автор: magnuss   
Дата:   20-11-10 00:26

Аз ти казах мнението си за продажбата какво е... но решението си е твое....
Иначе К10 и К20 са добри машини, въпреки че вече са старички, но пък дават добри резултати, затворите им са изключително издръжливи, плюс всички предимства, които си отбелязъл. За ръчнофокусните обективи, съм ги тествал с -обективи на К байонет, на М42, на Пентакон сикс байонет. Когато стъклото е добре направено , просто статват чудесни неща. К5 нямам преки наблюдения, предполагам е хубав фотоапарат.
Д300S мога да кажа само хубави неща за него, особено с добри обективи и фокусът му е по-бърз от този на 5Дмарк2 има глезотийки като виртуални хоризонти и още един куп електроника, което го прави един добър апарат.
Иначе от фотографията трудно се отказва човек, щом един път мухата му е влезнала в главата, както казват старите фотографи. Това е нещо като с карането на колело :)))
А за да не те изгубим за каузата, знаеш , че винаги мошеш да разчиташ на старата къща :) някъде из нафталина се крият един пентакс К2, пентакон сикс и някой стар никон :))

Дата:   20-11-10 20:03

[smilie24]

Дата:   22-11-10 13:12

[shtrak]

Дата:   22-11-10 19:30

Продадени .....

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР