Автор: slizia
Дата: 23-11-10 21:11
kirilsr – Евала караш ме да имам надежди за нашият прост балкански народ …
Колега Spoo аз не виждам някъде да съм молила да ми коментираш обявата! Да ми влизаш с обувки в къщата и да размахваш пръст .. И на мен не ми харесва парцала на главата ти нито смешната ти доживотна татуировка ! За това те моля и ти да не коментираш мен!
Въпреки това съм длъжна да ти обясня някои неща, най малкото за да обогатиш смисловия си процес с други гледни точки!
Първо не разбирам от къде правиш заключение колко ще спестя аз и колко другият? /btw ако мислеше, като Кирил или мен или 99% от хората в западна Европа нямаше даже и да се замислиш за това, какво печеля аз а какво печелиш ти и дали за теб е изгодно това или не!!!!!/
За твое сведение и не само твое а и към всички малки мърдащи бай ганьовци, които са приели мотото :
– Не е важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле, ще кажа следното.
Това е промо пакета, който искам да взема
Цък промо-пакет
Спестяват се 100лв. От които 50лв. пестя аз и 50лв. пести другият .. Сега доволни ли сте ? А може би аз трябва да дам всички 100лв. на човека купуващ обектива?
И второ, ако искаш утре пусни и ти обява, например:
„Продавам” тяло на еди каква си цена от промо пакет за да си купя обектива … Разбираш ли разликата или и това да ти обяснявам?!?
Най много от всичко ме боли, че такова мислене, като твоето имат млади хора уж бъдещето на тази страна ..
П.п Разбира се след този мой пост нямам никакво намерение да държа предложението актуално. Толкова съм разочарована от поведението и начина на мислене на горе пишещите, че нито 50, нито 500лв. могат да ми го спестят!
|
|