Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Panasonic DMC-LZ1 - ПРОДАДЕН
Автор: HP735   
Дата:   24-10-10 16:21

Здравейте ! Предлагам Ви нещо от далечната 2005 година ,но в перфектно състояние като разпечатано днес - Panasonic DMC-LZ1 .
Здрав ,добре сглобен ( made in Japan ),добре изглеждащ в пластмасовият си ,но качествен корпус ,с 6 -кратно оптично приближаване ,оптична стабилизация разработка на марката ( MEGA O.I.S.),използване на евтина и масова SD памет и лесни за намиране АА батерии .
Апарата е на мой добър познат ,който вече щрака с по-нов CANON IXUS .
Пазен е "зверски" без никакви забележки по визия и техническо състояние - даже аз ,който винаги си пазя техниката се зачудих на визията му - посто апарата е на малко кадри и стоял в кутията си ,неожулен ,неодраскан ,неподбит (корпус) ,бутони и т.н.....
Апарата е с всичко от фабричният си комплект - кутия (ненамачкана),цял наръч инструкции ,диск със софтуер ,гаранция и касова бележка за покупка ,връзка за ръка ,кабели за връзка към ТВ и ПС ,оригинална памет от 128 МБ и две обикновенни АА батерии на марката .
Апарата е с визия 9.9 /10 ( все пак е използван и забележките са по разлепеното тънко найлонче на рекламните лепенки по корпуса ) ,а дисплея ме очарова за годините си - 11 /10 състояние [smilie24]

Реални снимки на комплекта вижте тук -

http://cmdj7.snimka.bg/business/panasonic-dmc-lz1.543724.21144844

Информация за продукта -

http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic/panasonic_dmclz1.asp

http://www.dpreview.com/news/0502/05020806panasoniclz1lz2.asp

и тук

Цената е определена на 80.00 лева ,като моге да се намали единствено за сметка на паметта и кабела за връзка с ПС .
За доказани фенове на марката и за хора с които съм имал взимане-даване ще има скромна ,но от сърце отстъпка .
Намира се в гр.Плевен ,но с ЕКОНТ може да достигне и до Вас с опция за преглед и тест на това добро и непретенциозно апаратче .
За контакти ,въпроси ,мнения и поздравления моля използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg .
Апаратчето е перфектно и мисля ,че въпреки възрастта си има какво да покаже на новите KODAK ,PRAKTICA ,BENQ ,SAMSUNG ,AGFA ,Trust ,Mustek и т.н.

Отговори на това съобщение
 Re: Panasonic DMC-LZ1 - неизползван ,пълен комплект и памет ,6 х ZOOM - 80.00 лева
Автор: артика   
Дата:   24-10-10 16:53

[smilie24]

Re: Panasonic DMC-LZ1 - неизползван ,пълен комплект и памет ,6 х ZOOM - 80.00 лева
Автор: dideron   
Дата:   24-10-10 16:55

Здрасти Любо
Това е интересна играчка.Ако се задържи повече време и никой не я иска може и аз да я взема.
Ама тия месеци ще съм фалирал че плащам един шифиорски курс.Аз продавам едно ново Фуджи А700
,ако се продаде евентуално ще свиркам да помислим за паната.
Поздрави.
Даниел

Дата:   24-10-10 17:09

[beer] ...цифровото апаратче е на ТОП- служител на ЕКОНТ ,гр.Плевен и наистина е в ТОП-състояние - даже аз като стара къща се замислих да не си го задържа (от Panasonic имам всички DMC-TZ без TZ10 и DMC-FZ без FZ45 и FZ100 ) .......
Това в кръга на майтапа ,но си струва .........
Хайде аз отивам да поработя извънредно за парички за липсващите ми модели на марката от TZ- и FZ- серии ,а за Вас [beer]

Публикацията е редактирана (25-10-10 07:17)

Re: Panasonic DMC-LZ1 - почти неизползван ,пълен комплект и памет ,6 х ZOOM - 80.00 лева
Автор: PeterPAN   
Дата:   24-10-10 18:16

Страхотна машинка предполагам, аз ползвам LZ-3 когато не ми се мъкне сичката техника и при добро осветление се справя ОТЛИЧНО!

Re: Panasonic DMC-LZ1 - почти неизползван ,пълен комплект и памет ,6 х ZOOM - 80.00 лева
Дата:   25-10-10 19:36

...на запитванията за продажба без паметта и кабела ( то май всеки втори използва кардрийдър вече ) ще дам цена от 75.00 лева .........

[beer]

ПП. "nicol" ,мисля ,че съм споменал в първият си пост ,че за хора с които съм общувал или могат да общуват съм склонен на преференциална цена ,тоест отстъпка от сърце ( доста могат да го потвърдят )..........

ПП. Дидо ,светкавицата няма опция за регулиране ,а само стандартните положения (4) ........[smilie8]

Публикацията е редактирана (27-10-10 11:24)

Автор: nicol   
Дата:   25-10-10 23:43

[smilie23] 5 лева за карта за 20 снимки и колекционерски кабел[smilie18]

Автор: dideron   
Дата:   26-10-10 18:40

Любо ще провериш ли има ли паната регулировка на светкавицата на степени.Благодаря.

Автор: vladihg   
Дата:   26-10-10 21:56

За парите си е ОК модела, аз съм снимал с ЛЗ2 там светкавицата няма степени но може сам да си направиш такива като слагаш бял лист отгоре за омекотяване на бликовете.

Автор: nicol   
Дата:   26-10-10 23:45

Ти си бил много докачлив, явно не носиш майтап въпреки че ти обичаш да се побъцзикваш от сърце по мои наблюдения.
Излагат се някой хора- един си продава кутията от канона стана две седмици, друг си задържа кабела за връзка с ПС. Като продаваш нещо и то е окомплектовано, поне дай го на човека както е излязло от магазина-не всимчки имат кардриййдъри. Неколкократно съм се сблъсквал с по възрастни хора които имат затруднения и с ваденето на картата от апарат.[cool]

Дата:   27-10-10 06:58

[ezik] Не съм докачлив ,не съм "циция" ,нямам комплекси ,нямам нещо да ми тежи на съвестта и спя спокойно - просто в търговията си има правила и етика ,които ако не спазвам за себе си и към другите не ще бъда аз - нося на майтап ( и се майтапя ,правилно си забелязал ) и хич не ме е еня дали ще го подаря апарата или ще го продам на близка до исканата стойност .Както казах не е мой ,а на приятел ,тъй ,че ценообразуването макар и с моя насока не е изцяло от мене определено .
Кабела в случая ми е необходим и бих заплатил разликата до 80.00 лева на човека ,чийто е Panasonic-a за да остане в мене - все пак коректно съм описал и снимал комплекта .
Не обичам конфликтите ( понякога и безсмислени ) и нека довечера след работа вдигнем с тебе по чаша с мисленна наздравица за другият и бъдещият собственик на апаратчето [smilie24]

[beer]

Апарата е ПРОДАДЕН !

Публикацията е редактирана (30-10-10 12:11)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР