Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 SONY DSLR-A3OO
Автор: cartier77   
Дата:   16-08-10 22:56

Продавам SONY DSLR-A3OO, употребяван, 2000 кадъра, в перфектно състояние, закупен от SONY България, с оригинална карта Compact Flash Sony 4 GB + БОНУС 2 GB карта + оригинална чанта Sony. Цена: 600 лв. Тел. за контакт: ...... [smilie19]

Отговори на това съобщение
 Re: SONY DSLR-A3OO
Автор: da.fo   
Дата:   17-08-10 00:47

И за какво показваш тези средни пръсти [smilie11] - искаш да продаваш или [smilie19] ...вярно , че тук има много хора на които им е любимата имотиконка ама все пак [smilie11] - не е ли по добре [beer]за да стане сделка [smilie11] Успех !!!

Автор: mitakabus   
Дата:   17-08-10 07:10

Регистриран 16:08.2010г - и вече средни пръсти...[smilie23]

Автор: NoLabel   
Дата:   18-08-10 00:06

Аз в началото въобще не знаех, че тази емотиконка е със средни пръсти. Трябва да се вгледа човек, за да разбере. Поне според мен де. Тъ може и човека да не е зацепил, за средните пръсти, знам ли.

Иначе, cartier77, може нещо снимки на тялото и комплекта да качиш, няма да са излишни.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР